vlč.puknuti
Iskusan lik
- Tu od
- 14 Svi 2008
- Poruka
- 23,636
Doč na takvu njivu orat s tomo vinkovičem , za treba više od volje i želje.
Svaka ti čast .
Svaka ti čast .
Moram se pohvalit,za sada nema slike ali sutra će bit....lego toma u moju garažuuuuuu...
=)))
Doč na takvu njivu orat s tomo vinkovičem , za treba više od volje i želje.
Svaka ti čast .
ti nisi trčao kod njih kad su dizali kat:rolfer:sada sam glavna faca u selu...več su došli susjedi kada sam ga vadio iz kombija hahah jbg selo...
SLIKE :heart:sada sam glavna faca u selu...več su došli susjedi kada sam ga vadio iz kombija hahah jbg selo...
Moram se pohvalit,za sada nema slike ali sutra će bit....lego toma u moju garažuuuuuu...
=)))
haha,pa vidim ja vama je bitno samo da se naljeva...
nakon duzeg stajanja tomek ugledal svjetlo dana
bespotrebno citiranje slika
zbalija
Vidim ja da živim blizu vas vise bi potrošio na feštu za dolazak traktora nego za traktor
I meni se to desilo. I to prije neki dan, i to je ostao u drugoj...A i prije 20-tak godina na 533 je ostao u rikverc. Prosječno se desi jednom u 10 godina. Dovoljan ti je i jedan malo duži odvijač ili pajser.
Ocekivani video sa tarupom
nekoliko slike sam slikao, probao ssam i oranje ali jos ne moze:twisted:
Pozdrav!!!
Pozdrav svima!
Radimo radimo...moj tomo čekao fermentaciju ,,,i nemože da mrdne, nego sutra je taj dan, kreće veliki transport...do pecare! Treba dovući sve do kazana...
Ponedeljak - oranje, utorak - frezanje, sreda - možda,:scratch,, može da se proba rakija...itd...
Nemam potrebe za lance, nit imam iskustva sa njim, ali mi se ovaj dopada i izgleda dobro!
pozzz joe!:weedman: