vlč.puknuti
Iskusan lik
- Tu od
- 14 Svi 2008
- Poruka
- 23,636
Doč na takvu njivu orat s tomo vinkovičem , za treba više od volje i želje.
Svaka ti čast .
Svaka ti čast .
Moram se pohvalit,za sada nema slike ali sutra će bit....lego toma u moju garažuuuuuu...
=)))
Doč na takvu njivu orat s tomo vinkovičem , za treba više od volje i želje.
Svaka ti čast .
ti nisi trčao kod njih kad su dizali kat:rolfer:sada sam glavna faca u selu...več su došli susjedi kada sam ga vadio iz kombija hahah jbg selo...
SLIKE :heart:sada sam glavna faca u selu...več su došli susjedi kada sam ga vadio iz kombija hahah jbg selo...
Moram se pohvalit,za sada nema slike ali sutra će bit....lego toma u moju garažuuuuuu...
=)))
haha,pa vidim ja vama je bitno samo da se naljeva...
nakon duzeg stajanja tomek ugledal svjetlo dana
![]()
bespotrebno citiranje slika
zbalija
Vidim ja da živim blizu vas vise bi potrošio na feštu za dolazak traktora nego za traktor
I meni se to desilo. I to prije neki dan, i to je ostao u drugoj...A i prije 20-tak godina na 533 je ostao u rikverc. Prosječno se desi jednom u 10 godina. Dovoljan ti je i jedan malo duži odvijač ili pajser.
Ocekivani video sa tarupom
nekoliko slike sam slikao, probao ssam i oranje ali jos ne moze:twisted:
Pozdrav!!!
Pozdrav svima!
Radimo radimo...moj tomo čekao fermentaciju,,,i nemože da mrdne, nego sutra je taj dan, kreće veliki transport...do pecare! Treba dovući sve do kazana...
Ponedeljak - oranje, utorak - frezanje, sreda - možda,:scratch,, može da se proba rakija...itd...
Nemam potrebe za lance, nit imam iskustva sa njim, ali mi se ovaj dopada i izgleda dobro!
pozzz joe!:weedman: