T
Todi
Guest
i kak je urodio
imam seriju 800, tocnije 818, kocnice su odlicne samo ih moras povremeno nastelati, ovaj stoji na dvoristu i klocna pod kotacem,to je cudno,ja svog tomeka parkiram na kakvom oces brijegu i ni makac s mjesta dok mu zategnem rucnu
imam seriju 800, tocnije 818, kocnice su odlicne samo ih moras povremeno nastelati, ovaj stoji na dvoristu i klocna pod kotacem,to je cudno,ja svog tomeka parkiram na kakvom oces brijegu i ni makac s mjesta dok mu zategnem rucnu, na ovome se vidi i u mraku kak mu je boja otpala, a da ne idem u daljnje preglede, ja osobno sto sam vidio na slici ne bi ni isao gledat u zivo, a cijena je visoka za takovo stanje, ja sam svojega prije 5 god. platio 4500€ dobro moj je imao i prednju kosu, tak da ovaj sto se mene tice nula bodova,a kako si spomenuo vidi se da je prekupac, no svatko bira sebi najbolje i ono sto ce ga zadovoljiti u radu
LP
I opet kažem , klocna nebitna , boja oronula ok , to je pitanje garažiranja a ne rada , motor ćeški , stvar za razmišljane , ti si na 818 dobio prednju kosu , ok ,,,,,,,,,, on daje zadnju ali ne zaboravi da je ovo viša klasa traktora i sve zavisi od općeg stanja , a što je slikan po mraku pa vidiš da su oba upravo oprana i čovjek ih je odma slikao da što prije stavi u oglas :weedman:
I opet kažem , klocna nebitna , boja oronula ok , to je pitanje garažiranja a ne rada , motor ćeški , stvar za razmišljane , ti si na 818 dobio prednju kosu , ok ,,,,,,,,,, on daje zadnju ali ne zaboravi da je ovo viša klasa traktora i sve zavisi od općeg stanja , a što je slikan po mraku pa vidiš da su oba upravo oprana i čovjek ih je odma slikao da što prije stavi u oglas :weedman:
ARNO na ovom linku sam ja vidio Primu sa LDA 625/2 motorom i prednjim kardanom, boja loša ( o tome ne bi)...
Govorimo o ovome ,,,
http://www.njuskalo.hr/traktori/tomo-vinkovic-826-oglas-3793488
isti vlasnik , drugi oglas
pa trgovacka varka opere ga da se svetli i da boja dobro izgleda prije nego se osusi i izbljedi !! ako oces 826 ima sused samo je imal atomizer na njemu i prvi vlasnik je !!!
ne za sada ne bih mjenjao , osim ako bi uletilo nešto , dobro 83x
e ja cekam od starceka 830 prednja hidraulika i kosa i ralica iza plug i freza 152 RS vec 10 g nije bil zapaljen ! deda ga nece prodati a veli mi nek si ga posudim i vrnem ga posle !
Aj ti meni pošalji adresu da ja priupitam dedeka , možda se dogovorimo :rolleyess:
pa kaj nisi napisao prednja kosa, na slici je zadnja rotaciona kosa
deda veli to je njemu ostalo od zivota ak to ode on umire odmah !
e da plug nikada koristen a ja frezu lani koristil prvi puta jedno 2 sata !
pitaj dedu da se mjenjamo uz nadoplatu,onda i dalje ima tomeka i smisao zivota,meni bi tak nesto trebalo
ma nemoj to kupit ,,vidiš da je sav prašan , to ne vrjedi ,,,,sigurno se prašina zavukla i u motor , treba i ulje promjenit ,,, ajd ti javi adresu da se ne sramotiš sa njim , a vidim i zadnju roto kosu , to nije staro djed te vara da nije deset godina palio , a nema ni zadnjih utega rayer: