vratio sam sve kako je bilo, promjenio sam sajlu ručnog gasa (koje nije ni bilo kad sam kupio traktor), sajle nisu zaglavljene, obje sajle idu su desne strane i obje idu u ono veće četvrtasto 'kućište', iz njega ide jedna sajla u ono manje 'kućište' koje se nalazi ispod filtera ulja (ispred šipke za mjerenje ulja), poluga koja je unutra koja se pomjera prema naprijed kad se doda gas je u 'zadnjem' položaju. nije zaglavljena i dobro radi, tu ništa nisam 'čačkao' samo očistio ono što je bilo masti i prljavštine i ponovo podmaz'o. redom, očistio sam rezvoar, promjenio filter nafte izmjenjao al. podloške i stavio bakrene tamo gdje je vlažila nafta, sa filtera crijevo ide na pumpu, pumpu nisam vadio, odvrnuo sam onaj ventil sa koga ide metalna cjev koja gore vodi gorivo, odvrnuo pošto je malo curilo na ventilu, doooobro pazio kako sam šta skinuo tako i vratio (i još pogledao u radionički priručnik jesam li sve dobro složio). kad sam sve to uradio upalio ljutu mašinu kad ono kao oni traktori što se trkaju s njima u Americi samo što nije poletio prednji kraj. ugasim, upalim ponovo opet isto, tako par puta, i... sad čekam šta ćete mi vi reći, u kom zecu čuči grm???