Pozdrav društvo
nisam dulje vrijeme bio, ali pročitam sve, vidim da svi neke novitete pravite to je jako pohvalno morat ću i ja , ali nikako da se nađem s vremenom radim, radim i radim.
Malo pitanjce kupio sam frezu gramip AT20-120 pa me zanima koji bi kardan bio najbolji za nju ono mislim s spojkom ili bez, imam za rotokosilicu s spojkom , ali mislim da bi za frezu možda bio bolji bez, šta vi mislite.......
kako ide postavljanje nosaca za ovu glavu od bmw-a dali je kao kod mercedesa da se pricvrsti na one sarafe ili treba izmisljat.
Lakše je kako kaže Grof izkemijat nosač nego inverziju.:roll:
Pozdrav Brane ,
ma nisam ja kupovo frezu preko njih, nego onako...., kupio sam frezu novu, tri godine stara ali ni jednom nije radila, stajala u šupi, zato i pitam koji kardan bi bio najbolji s spojkom ili bez...
Gledao sam tvog tomu ivan1105 i nikako ne mogu skuziti jeli tebi alternator ispod remenice ili iza ventilatora ?rezervar je od tome 730 zadnji kraj od 731 a koji je motor ?bio je jedan ovakav alternator na njuskalu no vise ga nema valda se prodao ja bi ga bio kupio ali nisam bio siguran paše li a ako ti je edo daleko kao meni mislim da ima u AGRODOM Zagreb ja ću zvati sutra ako nije skup kupit cu jer imam regler.
Može prijevod?!? :evil:ja imam bez kaj dobil uz frezu ima samo osigrac kao sraf na dve strane
motor je 731..lombardini...a meni je dobar altenator ovaj na ventilatoru al mi je otišo regler,,,, pa sam stavio drugi altenator ,,, čuo sam da ima neka firma u zagrebu koja ima sve vrste reglera pa bi probao to posložit
Može prijevod?!? :evil:
motor je 731..lombardini...a meni je dobar altenator ovaj na ventilatoru al mi je otišo regler,,,, pa sam stavio drugi altenator ,,, čuo sam da ima neka firma u zagrebu koja ima sve vrste reglera pa bi probao to posložit
kako ide postavljanje nosaca za ovu glavu od bmw-a dali je kao kod mercedesa da se pricvrsti na one sarafe ili treba izmisljat.
Lakše je kako kaže Grof izkemijat nosač nego inverziju.:roll:
od koje serije bmw-a je taj volan kome ne treba inverzija.i ako ti se da daj poslikaj ga i sa druge strane na ovoj slici se ne vide nikakve rupe od vijaka.
od koje serije bmw-a je taj volan kome ne treba inverzija.i ako ti se da daj poslikaj ga i sa druge strane na ovoj slici se ne vide nikakve rupe od vijaka.
kakvi su to ulošci