., odgovor, daje se.-
Ispričavam se na kvaliteti, al em je slika mala, em nemam scanera....jel netko možda ima koju informaciju više o ovoj kosilci
[/URL] Uploaded with
ImageShack.us[/IMG]
., lipo fala forumašu jeffy! za ovu izvornu sličicu - katalog traktorića tome vinkovića sa roto-kosilicom, ALI obrnute vožnje, oću pisat da sidiš na motoru., a na mestu sica je volan., jako interesantno.- ...
., ovakov kompletan katalog sam imal, posudil jednom poznaniku i nikako da mi vrati., jedva čekam da dojdem do materijala pa da pokeljimo.- ...
., ovi traktorićev napravljeno je jako puno, bili su dosta skupi, a njiova namjena bila je svedena samo na košnju sa roto kosilicom i ralicu za gurat snig po gradovim i trgovima širom bivše države., poslje se jako puno primjenjival za čistit štale, guranje pjeska po pjeskarama - šljunčarama., koristil se i za grabit - prevraćat seno - travu tek pokošenu, pogon agregata za struju, mješalice, mlina čekićara na farmama, mješalice stočne hrane na farmama, mješalicu i onu pumpu za osoku isto je znal gonit ovaj crv od traktora., čak sam dosta ti mali traktorićev vidjal po Belom Zagrebu gradu kako se sa njim režedu drva - imal je ugradjen cikular, ...
., aj Bog!, čitamo - pišemo se ...