E neka si...strašan ti je potez bio!:evil:Obrisao sam sve nepravilno postavljene slike i komentare vezane uz njih , molim lijepo da se slike postavljaju u skladu sa pravilima foruma , rezolucija mora biti 800 x 600
http://www.poljoprivredni-forum.com/showthread.php?t=21784
Nemojte pisati post ispod posta , koristite opciju " Edit "
Izbjegavajte bespotrebno citiranje slika
Pozzz Žuti
nije mi spojen rucni gas,imam sajlu,pa ako tko ima uputstva ne izvoli
Nažalost, danas sam saznao, drže ležajeve, jedan se rasuo pa napravio dar-mar, drugi počeo.
E neka si...strašan ti je potez bio!:evil:
Nije da si samo slike i komentare pobrisao, nego i novog forumaša zgazio u startu!
Dao si mu motivaciju za forum neverovatnu!
Nesećam se ni kako se zove, jedino znam da je iz SLO, i nit mu dobrodošlicu nismo poželeli, a već si ga obriso!
Kakve veze imaju slike, kako su postavljene???
Ma ajte više batalite ta glupa pravila, ovo je bilo preterano...
Obrisao sam sve nepravilno postavljene slike i komentare vezane uz njih , molim lijepo da se slike postavljaju u skladu sa pravilima foruma , rezolucija mora biti 800 x 600
http://www.poljoprivredni-forum.com/showthread.php?t=21784
Nemojte pisati post ispod posta , koristite opciju " Edit "
Izbjegavajte bespotrebno citiranje slika
Pozzz Žuti
I jesi sad rješijo probleme pa izmontirao stvar?
I jesi sad rješijo probleme pa izmontirao stvar?
Nije za tebe nego za TV 731A koji je napisal o nekim problemima o hidro glavi koje je imao. Ali taj post je obrisan pa izgleda kao da se nanosi na tebe.
.....................................................................................................
@Nito - Toma odlično izgleda:supz:
A ručni gas ti je potrebniji nego nožni, da nezezaš obrtaje motora!
Gledaj što pre da ga kompletiraš i dovedeš u ispravno stanje.
Neka striktna uputstve za to, baš i nepostoje...jednostavno ako treba rasklopi, pregledaj malo i sve će ti biti jasnije, izgleda komlikovano ali nije
Inače jedna sajla ide u istu kutiju gde vodi sajla od nožnog gasa, a druga sajla ide do leptirića za gašenje traktora!
"Svakoga dana, u svakom pogledu sve više napredujem"
Znači ti vijci imaju funkciju veliku, i nisi bezveze postavljeni.
pozzz joe!:weedman:
a gume naopak?
sve je dobro ak nemaš naviku ko ja naslanjat se na blatobrane