• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Generalno o Tomo Vinković traktorima

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

stefanmkd

Član
Tu od
8 Ruj 2010
Poruka
417
ima od žene deda takvog goldonija 30ks.to je kvalitetnije sve duplo nego na tomi on nije nikad imao kvara nikakvog ozbiljnijeg na njemu stvarno je dobar a star je oko 30g.
Starost traktora ne odredije se godinama, nije zena;)

T

Todi

Guest
Pozdrav ljubiteljima i korisnicima malog Tomeka,
evo par slikica kad ti dode VELIKI PRIJATELJ GROF u pomoc glede kosnje trave,bez ikakvih objasnjenja sto,kako,gdje itd... GROF jednostavno sjeo na Tomeka i krenuo u kosnju trave,

zivila legenda GROF
29118678.jpg

07a0451e.jpg

35c0ed00.jpg

6f1843bd.jpg

9d0cff34.jpg

i par slikica za jednog forumasa kaj smo pribavili
2f1010b5.jpg

74f0186c.jpg

b212a2d6.jpg

T

tuaregr10

Guest
Pozdrav ljubiteljima i korisnicima malog Tomeka,
evo par slikica kad ti dode VELIKI PRIJATELJ GROF u pomoc glede kosnje trave,bez ikakvih objasnjenja sto,kako,gdje itd... GROF jednostavno sjeo na Tomeka i krenuo u kosnju trave,

zivila legenda GROF

i par slikica za jednog forumasa kaj smo pribavili

Pozdrav i vama :arrow:
To je Grof "sebi za dušu" sjeo na Tomeka da se malo nauživa, jer vidi se da uživa na Tomeku i naravno da vama pomogne sa košnjom :finga:!

tomo522

Aktivni član
Tu od
8 Sij 2012
Poruka
699
zaha ovo je odlično odrađeno........taj mora ić u zemlje bez ikakvih problema:supz:

zaha

Član
Tu od
22 Velj 2012
Poruka
88
Nadam se da ce ici, do sada je bilo onako vise nece nego hoce krene pa sam iskoci na kraju moro stavljati teg kao Krumpironja. Ovaj dodati dio je od drugog lemesa ojacao sam ga tako da mislim da ga nece motati.

tomo522

Aktivni član
Tu od
8 Sij 2012
Poruka
699
i ja mislim da ga neće ni nemože motat.i sam bi trebao tako nešto oprobat al sad ću čekat da vidim kako će tvoj reagirat....u svakom slučaju moralo bi biti bolje:drinkers:

isalopek

Aktivni član
Tu od
15 Ruj 2010
Poruka
526
o moj bože....pod hitno taj filter zraka napraviti ili barem gušću čarapu nabiti na njega jer ovako ne bu dugo dobro radio, ako uopće dobro i radi :)

zaha

Član
Tu od
22 Velj 2012
Poruka
88
Pozdrav za prijatelja Krumpironju, hehe ma nista ne kopiras da sam malo i ja cekao mozda bi onda ja tebe kopirao :mrgreen:, dosta vremena sam i ja gledao od cega da to napravim od kojeg metala a da ga ne mota. Znao sam da se to radi od hardoxa ali mi se nije davalo mnogo novca za to, tako da sam na kraju se sjetio starih lemesa jer i oni deru(sijeku) zemlju a nista im ne smeta. Na otpadu nabavio dva komada za 2km, isjekao i povario i rezultat mislim da ce biti bolji nego sto je bio.

Evo danas se napokon osusio beton od tega za tomeka tako da sam ga mogao ofarbati, i s tim su zavrseni grubi radovi sad slijede precizni 8). Dimenzija je 40x40x30 i negdje je tezak oko 150kg.

15082012048.jpg

15082012049.jpg

Na ovoj slici sam isprobao i svoj patent i odlicno je hidraulika nema nikakvog opterecenja.

15082012050.jpg

15082012051.jpg

Petretic549

Dobro znana faca
Tu od
19 Lis 2011
Poruka
1,437
šta će ti to čudo za tomeka i kolko uopce taj tvoj tucko(tomo) ima ks i kaj su to km

i moj todi naći šta stvarno došo GROF legenda od čovjeka kod tebe u bjelovar ??

Posljednje uređivanje:
Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.
Na vrh