M
Mesko
Guest
pozdrav Krumpironja u jesi je raskino neka i ovo vidim rayer:
fakat rastrgao svaka cast majstore haaaa
pozdrav Krumpironja u jesi je raskino neka i ovo vidim rayer:
Pozdrav!
Svaka čast ko se je upuštao na ovakvo uređenje traktora.
Grofe ako možeš da saznaš kako je čovjek produžio osovinu od freze
da se spojena sa inverzijom. Dali je dao osovinu u izradu ili
je kupio gotov komad, ako da gdje i koji.
Jer sa tim djelom bi se pomoglo na TV serije 731/732 da se ne mora rezati ploča od
poteznice da se može montirati inverzija bez problema...
unaprijede hvala za informacije!!
Tako se i @fireman spremio prošle zime...pa ništa od snega...:lol:
Slabo kad da ga nema kod Tome u Gorskom kotaru....
Opremio ga i sprijeda i straga.
prijatelju gdje se moze nabaviti takva freza dvoredna za tomu umene je isto tomo418,77g. pa bi volio takvu sebi nabaviti frezu pa koliko kosta i gdje se moze ovakva polovna naci i bil ti ovu svoju prodao imas na yutube mij video kako radim sa njim na njivi kupim komusu sa zubacama pozz od meskePa ja nikad ni video ovakva freza!!! Sada prviput, samo sam cuo.
Sto se tice ucinkovitost, mislim da je ucinkovita,ali mislim...
Tomo je stvarno nizak, a freza na onaj deo koji sam obelezao ima sigurni 20 cm,jer snaga ide preku reduktori.
Uploaded with ImageShack.us
Ako se freza kukuruz so nju, mislim da bi moglo do neki 30cm visina na kukuruzovina ali bi trebalo da se freza napladne kada je toplo i taka ne bi se lomile stebla.
Spreda i nije nešto fali ralica...:scratch
Nisam tražijo polovni dio jer vjerujem da bi bilo kod nas to skupo. Zna se da te uši pucaju pa je zbog toga to tražena roba i cjena tome slična.
Sad sam več dao variti, trebalo bi biti uskoro gotovo.
Prije bi se odlučijo za prepravku- doradu- izboljšanje nego da kupujem drugi takav dio. Moglo bi se uvo napraviti i fiksirati na površinu gde stoji roll bar. Moglo bi se dodati još koju šelnu oko rukavca. Tu su još vijci koji spajaju rukavac na dif. Sve to bi bilo moguče iskoristiti i za fiksaciju nove uške ali varenje je najjednostavnije. Ako slučajno nebi držalo onda je u planu ovo drugo ali mislim da bu držalo.
Ova mi je slika poznata
Tu su mi uva za poluge hidravlike još origi :rolfer:
Tako se i @fireman spremio prošle zime...pa ništa od snega...
Može, semering za seriju 700 i 400 je broj:52x26x10Asad opet jedno pitanje :mozeli mi ko reci dimenzije semeringa za priključno vratilo da ne rasčupavam prije nego sto nabavim novi.
Hvala unaprijed!
Može, semering za seriju 700 i 400 je broj:52x26x10
Sve OK, tu smo pa nek ima i neke koristi od nas.hvala i opet!
@domo.....dobar ti je datum na slikama:supz:
zanči tomo se počeo proizvoditi i nakon drugog svjetskog rata