No pa smo domov pripeljali prikolico.
Ali ima kdo takšno prikolico?
Traktor ni moj
Prikolica ne izgleda loše ,,, ali mislim da je ruda jako puno PRE KRATKA
Prikolica ne izgleda loše ,,, ali mislim da je ruda jako puno PRE KRATKA
Batek, upam da bo držalo.
Arno Hvala
To je samo moje mišljenje :mrgreen: jer po mome iskustvu ,,,,, svaki traktor se mora moći postaviti pod devedeset stupnjeva na prikolicu ,,,,, iz razloga da se kod nekih manevara ne dogodi da blatobrani mogu zapeti u prikolicu u kom slućaju dolazi do loma lampi , blatobrana , prikolice :madmana: a i smanjene manevarske sposobnosti ,,,,,,,,,,,,,,,
Ovo je vjerojatno rađeno za neki drugi tip traktora koji je imao dugačku poteznicu te se sa njom dobio dovoljan razmak prikolice i traktora što kod tome nije slućaj ,,,,,, eventualno na seriji 800 :roll:
Prije nekoliko dana se išlo u kupovinu i kupilo se ovo:
Ovako je izgledao, a kako sada izgleda prvi kraj za sada je tajna :rolfer:
Zadnji izgleda super , kao iz tvornice rayer: a vjerujm da mu ni prvi ne bježi po kvaliteti restauracije :rolleyess:
Arno bom probal.
Drugače pa imam tole
ali pa tole
Da se bolj odmakne priključek za prikolico
No pa smo domov pripeljali prikolico.
Ali ima kdo takšno prikolico?
Traktor ni moj
Puna ratna sprema:vragek:
Pozdrav Tomo 420 :fball:
Nadam se da tu opremu nećeš previše upotrebljavati, tj. da neće biti puno snijega . Bolje je ovako kad je kopno :supz:.
takva je i moja prikolica samo sam ja rudu produžio baš što je i kolega ARNO predložioartyman:
peter
dobro to izgleda još da bude dobro kako izgleda i nema frke al drugi put malo pripazi:scratchartyman:
Batek
Na toj bolcni hranim kuku za auto prikolicu, da mi je stalno pri ruci.
Stjepko
Ljep zadnji kraj. A kakav je prednji?
BaTeK.
Probaj saviti 90 stepeni, ako ne ide ne sekiraj se, jedino što ti se može dogoditi je, da razbiješ svjetla, saviješ blatnik ili se prevrneš,:scratch
Ja sam na potoku sastavio na "V" traktor i prikolicu i polupao oba svjetla.:axe:
Evo dokaz....
Pozdrav svima!
Jel' itko razmišljao da premjesti stražnje lampe na blatobran? Zanima me kako bi to funkcioniralo?:scratch Barem se ne bi događali lomovi..