No pa smo domov pripeljali prikolico.
Ali ima kdo takšno prikolico?
Traktor ni moj
Prikolica ne izgleda loše ,,, ali mislim da je ruda jako puno PRE KRATKA![]()
Prikolica ne izgleda loše ,,, ali mislim da je ruda jako puno PRE KRATKA![]()
Batek, upam da bo držalo.
![]()
Arno Hvala
To je samo moje mišljenje :mrgreen: jer po mome iskustvu ,,,,, svaki traktor se mora moći postaviti pod devedeset stupnjeva na prikolicu ,,,,,iz razloga da se kod nekih manevara ne dogodi da blatobrani mogu zapeti u prikolicu u kom slućaju dolazi do loma lampi , blatobrana , prikolice :madmana: a i smanjene manevarske sposobnosti ,,,,,,,,,,,,,,,
Ovo je vjerojatno rađeno za neki drugi tip traktora koji je imao dugačku poteznicu te se sa njom dobio dovoljan razmak prikolice i traktorašto kod tome nije slućaj ,,,,,, eventualno na seriji 800 :roll:
Prije nekoliko dana se išlo u kupovinu i kupilo se ovo:
![]()
Ovako je izgledao, a kako sada izgleda prvi kraj za sada je tajna :rolfer:
Zadnji izgleda super , kao iz tvornicerayer: a vjerujm da mu ni prvi ne bježi po kvaliteti restauracije :rolleyess:
Arno bom probal.
Drugače pa imam tole
![]()
ali pa tole
![]()
Da se bolj odmakne priključek za prikolico
No pa smo domov pripeljali prikolico.
Ali ima kdo takšno prikolico?
Traktor ni moj
Puna ratna sprema:vragek:
Pozdrav Tomo 420 :fball:
Nadam se da tu opremu nećeš previše upotrebljavati, tj. da neće biti puno snijega. Bolje je ovako kad je kopno :supz:.
takva je i moja prikolica samo sam ja rudu produžio baš što je i kolega ARNO predložioartyman:
peter
dobro to izgleda još da bude dobro kako izgleda i nema frke al drugi put malo pripazi:scratchartyman:
Batek
Na toj bolcni hranim kuku za auto prikolicu, da mi je stalno pri ruci.
Stjepko
Ljep zadnji kraj. A kakav je prednji?
BaTeK.
Probaj saviti 90 stepeni, ako ne ide ne sekiraj se, jedino što ti se može dogoditi je, da razbiješ svjetla, saviješ blatnik ili se prevrneš,:scratch
Ja sam na potoku sastavio na "V" traktor i prikolicu i polupao oba svjetla.:axe:
Evo dokaz....
![]()
Pozdrav svima!
Jel' itko razmišljao da premjesti stražnje lampe na blatobran? Zanima me kako bi to funkcioniralo?:scratch Barem se ne bi događali lomovi..