sam sam radio ali imam prijatelja koji mi radi u jednoj tvornici pa mi je skrojio materijal i nabavio,ja sam samo povaril i izbušil, bilo bi neukusno da ga fektam da krade za mene pa da ja to prodajem
a dobro posudio al ja mu to nebum vratio :lol:
A sve bolesti je to oranje imalo nije stara slika nego je to bila eldina koja se kosila masu godina bilo je mokro pa je proklizavalo,tvrdo plug nema nož..ali eto da se ispraavim...sa goldonijem ide bolje...
Pozdrav Krumpironja :fball:
Ovo oranje sa Goldonijem ti je puno bolje ispalo, nego ono sa Tomicom...ovaj plug je bolji :gitarist:.
Pozdrav za sve forumase,
Tomica dobio nove okice i preuredjena kontrolna tabla.
Pozdrav i vama zaha :!:
Ova Tomina nova svijetla lijepo izgledaju, mora da su bila skupa, ali sigurno dobro svjetle :rolleyess:. Kontrolna tabla lijepo preuređena, sve pohvale za oznake rayer:. Tomica vam super izgleda, kao bombončić :supz:!
Nastao kurslus kod meni, krenuo da promenim semering na spojnicku kad ono puko kraj dosjed lezista,(neko je silom ubacio motor) i to objasnije zasto stalno je krcao pri ubacivanje reduktor, spojicka nije ulazila u prednji lager onaj sto se nalazi u zvono i lamela stalno dodirivala potisnu
Evo i mojeg tomo vinkovića 730
Nisam ga mogao bolje slikat jer sam počeo prepravke na njemu, kotač sam skinu jer sam dala produžetak da mi rođak napravi po njemu još 4 tako da ga proširim, i napravo sam mu kuku i reduciju za kardan
evo slike kuke i kardana
Poz svima ljudi nov sam ovde i imam par pitanja imam Tv418 i nedavno sam odradio polu generalnu razbusio cilindar uzeo novi klip i karike primetio sam kad sam sve sastavio da na merac od ulja dosta duva ne dize merac napolje al kad se skine bas se oseti jak vazduh mislim da ima i dima malo jel to ok ili nesto nije dobro upasovano sto se tice cilindra i klipa hvala
Stefan, kako idu radovi, jel ima koja zajebancija. Mislim da bi trebalo iči gladko.
Provjeri spojničku, dimenzije i sve to, da ne bi i ti nagurao motor pa... a znam ako sve ide lepo rukom motor gore na menjač, bez dotezanja sa šarafima onda nema frke, sve ok.
Čudi me da tvoj TV ima gornje poluge hidraulike ovako široke ko novije serije 731 i 732. :scratch A možda je tvoj od nekih zadnjih traktora u modelu 730 pa su tad več izmislili pa montirali...
Ako se vidi negde zelena boja ispod crvene onda je to dobijo od nekog posle.
Ovom ugradnjom auspuha na auspuh mislim da si mu smanjio buku koja je ionako bila podnošljiva posto ima dva klipa ali si mu oduzeo konje i po mom misljenju izgleda ružnije a i slabiji je.A to sta si ga otežao napred je super no možda bi ti utezi više trebali odotraga.Inače tonica izgleda odlično a i taj rugerinijev motor je dobar istina malo nježan zgog kućišta od duraluminija no u radu besprjekoran.Još samo da mu staviš gume 7,50-16 onda bi to bilo to, manje bi proklizavao a i bio bi daleko stabilniji.