brane30
Član
- Tu od
- 9 Velj 2011
- Poruka
- 533
Vidi ti njega, svaka čast!
Dobro došao Zbalija!
Nadajmo se na dobroj internet vezi.
nemoj mu hvaliti vezu :finga:
Vidi ti njega, svaka čast!
Dobro došao Zbalija!
Nadajmo se na dobroj internet vezi.
Super odrađeno , lijepo savijeno , dobro iskorišten stari materijal samo ovako sa slika nemam osjećaj debljine materijala ( fi ) cijevi nije li ipak malo tanje od orginala ? ,,,:? jel ako je tanja ,,, hm :roll:
He he, imat ćeš traktor 718.
samir, de mi reci koja je balirka marke ili broja ili neku karakteristiku o njoj da bih ja mogao sebio tražiti da kupim za svog tomicu a da mu nije preteška odnosno preveliko opterećenje. Dalje kojom se brzinom i brzinom kardana balira te jesuli "paprene" na cijeni.
ovaj zadnji trap je isti kao na seriji 730 dali je tako ili nije?
[/URL][/IMG]
:scratch
to sam ja i moj tomo i moja balirka, i sve sto te zanima reci cu, al sad nemam vremena.
Popravljen rukavac
Za svaki slučaj još rezerva
Još malo off
AGT dobijo jedan par radnih lampi i jednu promjenjenu za pozadi
Pozdrav firemanpeter :fball:
Vidim da si riješio problem sa rukavcem, i rezerva je tu, ali nadajmo se da neće trebati :supz:. AGT je pravi stroj, baš lijepo izgleda... ove felge mu daju baš "fora" izgled :gitarist:! Vjerujem da bi i TV fora izgledao sa ovim felgama :rolleyess:.
Zima zima bela....
Još jedan super stroj
Pozdrav BaTeK :fball:
Vi ste spremni za snijeg, na Tomici je puna zimska oprema, a i rolba je tu :supz:. I kod nas zapao snijeg, ima ga oko pola metra, a i dalje pada !
Ooo Krumpi:lol:dali je to morska sol ili snijeg.:shock:
Zima zima bela....
Još jedan super stroj
Pozdrav BaTeK :fball:
Vi ste spremni za snijeg, na Tomici je puna zimska oprema, a i rolba je tu :supz:. I kod nas zapao snijeg, ima ga oko pola metra, a i dalje pada !
Pri nas pa je cca 40cm i još pada....
Pri nas pa je cca 40cm i još pada....
proslijedi ga meni taman sam se nabrusil na njega
to je podnevno ciscenje malo bez veze ujutro bilo zanimljivije :rolleyess:
Enaki je ohišje na TV418/TV522/TV730
Lp Batek
Pozdrav firemanpeter :fball:
Vidim da si riješio problem sa rukavcem, i rezerva je tu, ali nadajmo se da neće trebati :supz:. AGT je pravi stroj, baš lijepo izgleda... ove felge mu daju baš "fora" izgled :gitarist:! Vjerujem da bi i TV fora izgledao sa ovim felgama :rolleyess:.