Krumpironja
Iskusan lik
- Tu od
- 7 Svi 2010
- Poruka
- 4,085
jako dobra ralica ali me smeta kaj nisi seriju 800 pokrio s najlonom !!!
Kak nije vidis da ima bijeli pokrivač
jako dobra ralica ali me smeta kaj nisi seriju 800 pokrio s najlonom !!!
Nije puno samo pazi pri okretanju u strani da se ne prevrneš.
Zasto sluzi ta kocnica prikolici?Samir_732
Ja imam ovako narejeno kopčanje palica za prevoz dru.
Ja imam kočnicu na isti princip,a i hrpa ljudi kod mene u kraju jer je tak vj najjednostavnije napravit u kučnoj izradi,jednostavno kad ideš negdi nizbrdo s teretom našrafiš da koči i kad se spustiš opet odšrafiš,vrlo jednostavno:rolleyess:
Ako je ta cijena u pitanju onda se čak može nazvati smiješnom....jer ako priključci vrijede recimo 1000 eur dobiješ cijenu od nekih 18 000 kn za sam traktor što je gotovo nemoguće za tu seriju......Ukoliko nema neku ozbilnjiji manu,kupuj bez razmišljanjaPozdrav vlasnicima TV! Ja sam upravo u procesu kupovine Tomeka. Vaši savjeti su mi glavna vodilja u kupovini.. Arno i Zbalija, kapa doli! Ako budete prolazili kroz Neretvu, čekaju Vas žabe i jegulja!
Odluka je pala na 821 iz 1991. Još su original gume na njemu (prednje su zrele za promjenu), garažiran. Potpuno hladan (-3) pali na ključ. Papir se minimalno zaulji na šipki za ulje nakon 4-5s. Zglob se malo mrda gori-doli, ali baš malo, tek toliko da možeš primjetit da se mrda. Volan ima luft 3-4cm (najmanje od svih koje sam gleda). Tip daje prikolicu kiper ručni rad, strižnu kosu i dvobrazdni plug. Sve za 23000kn. Mislim da je uglavnom vožen po cesti. Planiram prodati ove priključke i uzeti frezu SICMA SA 125.
Ako ima ko još kakav savjet pucajte dok nije kasno, uzet ću ga početkom siječnja.
Raspitiva sam se o tipu i o traktoru u njegovom kraju.. Svi kažu da je OK!
Traktor nije sređivan za prodaju jer fale neke sitnice tipa sajla od ručnog gasa i blokade dif. Na mjestu gdje stoji u garaži ima samo flekica od nafte ispod rezervara, a ostalo je suho ko barut! Ne znam u što bi još mogao gledati..
Ako ti se ne žuri, pogledaj još i dalje malo, po mogućnosti ako se možeš rastegnuti još koju tisuću za seriju 7, al ako ne, slobodno uzmiPozdrav vlasnicima TV! Ja sam upravo u procesu kupovine Tomeka. Vaši savjeti su mi glavna vodilja u kupovini.. Arno i Zbalija, kapa doli! Ako budete prolazili kroz Neretvu, čekaju Vas žabe i jegulja!
Odluka je pala na 821 iz 1991. Još su original gume na njemu (prednje su zrele za promjenu), garažiran. Potpuno hladan (-3) pali na ključ. Papir se minimalno zaulji na šipki za ulje nakon 4-5s. Zglob se malo mrda gori-doli, ali baš malo, tek toliko da možeš primjetit da se mrda. Volan ima luft 3-4cm (najmanje od svih koje sam gleda). Tip daje prikolicu kiper ručni rad, strižnu kosu i dvobrazdni plug. Sve za 23000kn. Mislim da je uglavnom vožen po cesti. Planiram prodati ove priključke i uzeti frezu SICMA SA 125.
Ako ima ko još kakav savjet pucajte dok nije kasno, uzet ću ga početkom siječnja.
Ako ti se ne žuri, pogledaj još i dalje malo, po mogućnosti ako se možeš rastegnuti još koju tisuću za seriju 7, al ako ne, slobodno uzmi
Slažem se al ne mogu ništa prije vikenda..Gledaj što pre da ga kupiš, jer ako ga ispustiš nema šta da gledaš
Raspitiva sam se o tipu i o traktoru u njegovom kraju.. Svi kažu da je OK!
Traktor nije sređivan za prodaju jer fale neke sitnice tipa sajla od ručnog gasa i blokade dif. Na mjestu gdje stoji u garaži ima samo flekica od nafte ispod rezervara, a ostalo je suho ko barut! Ne znam u što bi još mogao gledati..