Pozdrav vlasnicima TV! Ja sam upravo u procesu kupovine Tomeka. Vaši savjeti su mi glavna vodilja u kupovini.. Arno i Zbalija, kapa doli! Ako budete prolazili kroz Neretvu, čekaju Vas žabe i jegulja!
Odluka je pala na 821 iz 1991. Još su original gume na njemu (prednje su zrele za promjenu), garažiran. Potpuno hladan (-3) pali na ključ. Papir se minimalno zaulji na šipki za ulje nakon 4-5s. Zglob se malo mrda gori-doli, ali baš malo, tek toliko da možeš primjetit da se mrda. Volan ima luft 3-4cm (najmanje od svih koje sam gleda). Tip daje prikolicu kiper ručni rad, strižnu kosu i dvobrazdni plug. Sve za 23000kn. Mislim da je uglavnom vožen po cesti. Planiram prodati ove priključke i uzeti frezu SICMA SA 125.
Ako ima ko još kakav savjet pucajte dok nije kasno, uzet ću ga početkom siječnja.
Ko će biti dobar za jednog forumaša iz Horgoša trebaju mu mjere za TV732, a moj traktor je u Bih, a ja u Slo pa ne mogu izmjeriti.......:rolleyess:
pozdrav svima .,
e tomo je radio a u pomoc je dosao i goldoni :drinkers:
pozdrav svima .,
e tomo je radio a u pomoc je dosao i goldoni
to je taj goldoni
a tomo genijalac
bit ce jos slika
a goldoni ko melcin horoz hahaha a ni tomo nije bolji
za sve ljubitelje Tama ...:rolfer:
Dobro veče
Moželi mi neko reći dal ima za TV 4xx,5xx bočna freza i ako neko ima sliku
http://www.njuskalo.hr/traktori/tom...orginal-bocnom-frezom-maslinike-oglas-6644202
Pogledaj na ovom oglasu. To je jedina koju sam uspio pronać. Vjerovatno ću i ja morat radit nešto ovakvo..
Da još tražene mjere.
najlepše hvala za dimenzije
pitanje ,
dali je to i mera za TV 732
ako može i dimenzija profila
ovako gledano 60 x 60
I moje mišljenje je da se uzme ,,,,,,, ali i ništa NE prodaje , svaki dobar priključak dobro dođe a za prodaju nikada nije kasno ,,,,,,,,,, :drinkers:
Ali što se tiće feze ,,,, SICMA SA 125 ,,, ako joj je ova oznaka 125:rolleyess: ,,, širina ,,, moje mišljenje je da ne ulažeš u nju :rolleyess: ubiće traktor ,,,, za 821 je freza 100 cm ,,, ili orginal ROSIT 88
,,,,,, Kao što rekoh , to je moje mišljenje ,,, možda se još neko javi pa če biti više brige oko odluke ,,,,, ali po traktor bježi dok ga ima :vragek:
Ovo jeste nosac za seriju 700 ali su dimenzije od serije 400,500. Neke dimenzije odgovaraju sa ove slike na bilo koju seriju samo ovdje treba duzina i sirina da se promijene ostalo sve pase.
pozdrav svima
evo zakacio sam imt korpu i nije tako lose artyman:
Pozdrav Samir_732 :arrow:
Što si vozio u korpi ako se smije znati, odnosno koliko si tereta najviše vozio u njoj, a da ti naprijed nije dizalo traktor :?:?
pozdrav svima
evo zakacio sam imt korpu i nije tako lose artyman:
Pozdrav Samir_732 :arrow:
Što si vozio u korpi ako se smije znati, odnosno koliko si tereta najviše vozio u njoj, a da ti naprijed nije dizalo traktor :?:?
pa jucer sam svoje tele prodo i trebo sam ga odvuc 3,4 kilometra od svoje kuce a tele je imali do 140 kg nije vise tomo nije osjetio taj teret fino islo bez problema bez razdizanja prednjeg djela :drinkers: