nova igracka za tomeka:
., moj prijatelju brane30!, sve pofale za ovu odlično napravljenu zadnju korpicu traktora tome! ...
., čovik ni sam nezna koliko mu dobro dojde ovakova "igračka" !?, naravno, dok je nima?, a kad je nabavi ili napravi?, evo za nju odma 100-tine nekakovi potreb za delo! ... :icon_winkle: ...
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
putnicaraRe: TOMO VINKOVIĆ
pozdrav!
novi sam među TV-ima i pošto mi treba malo jači stroj razmišljam se između ova dva TV-a:
http://www.njuskalo.hr/traktori/trak...-oglas-7482162
[što vi mislite?
., moje osobno mišljenje, kad bi biral izmedju ova dva?, izabral bi ovoga ča lipše izgljeda sa plugom! ...
., znači ovaj prvi sa slikice njuškala! ...
., l.p., Bog!, čitamo - pišemo - pomažemo se ...
Možeš li provjeriti koliko koštaju blatobrani ako su prednji plastični sa nosačima,Succur.Počela ugradnja dodatne opreme(blatobrani,prednji nosač hidravlike,nasloni za ruke)sad če verovatno dobit još hidro volan pa još i još.Nasloni i meni fale pa ak nadjem origi od mog modela sica sigurno stavljam,u šumi me baca sa sica.Što nisi blatobrane stavio malo niže,nekak visoki mi izgledaju.Nosač hidravlike je pravi močno izgleda.Pozdrav u Bosnu.
ručica je deta samo da se proba skida se i ide kanđa bilo je pitanje dali može dici natovarenu do vrha i ide bez problema :biggrin:
abarth822
To je prototip, kad počinje serijska proizvodnja.:icon_fU:
Ebe me kiša, neda kosit, pa malo ulovio vremena za TOMICU.:icon_rolleyes:
![]()
nova igracka za tomeka:
., moj prijatelju brane30!, sve pofale za ovu odlično napravljenu zadnju korpicu traktora tome! ...
., čovik ni sam nezna koliko mu dobro dojde ovakova "igračka" !?, naravno, dok je nima?, a kad je nabavi ili napravi?, evo za nju odma 100-tine nekakovi potreb za delo! ... :icon_winkle: ...
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
putnicaraRe: TOMO VINKOVIĆ
pozdrav!
novi sam među TV-ima i pošto mi treba malo jači stroj razmišljam se između ova dva TV-a:
http://www.njuskalo.hr/traktori/trak...-oglas-7482162
[što vi mislite?
., moje osobno mišljenje, kad bi biral izmedju ova dva?, izabral bi ovoga ča lipše izgljeda sa plugom! ...
., znači ovaj prvi sa slikice njuškala! ...
., l.p., Bog!, čitamo - pišemo - pomažemo se ...
tv mi više treba za frezanje,a plug bi vjerovatno stajao u šupi i trunuo :icon_hang:
tv mi više treba za frezanje,a plug bi vjerovatno stajao u šupi i trunuo :icon_hang:
kad bi imal plug za svasta bi ti trebao uvejk bi se nasla namjenanerd):
Ovakav obrtač sijena bih prodao.. Nemam više potrebe za njim.