Re: TOMO VINKOVIĆ
I ja se pitam..:icon_keel:
Sigurno NE piše , jer su si dali dosta truda da ga urede , ali zar je to na kraju i bitno
shake): ,,, naj bitnije je da taj priručnik postoji ako prvobitne tvornice nema a servisirati se stroj treba ,,,, kako to izgleda bez ikakvog podatka ,,,, skupo , teško i večinom PONOVO RASTAVLJIVO ,,,:icon_eek: ,, ako ga je neko skinuo sa foruma ,, ili za sitne novce kupio nije bitno jer ruku na srce koliki je omjer onih koji imaju TOMO VINKOVIĆA a nemaju pojma da forum i postoji ili nemajui ni komp ,,, a ovako preko njuškala , oglasnika i ko zna preko kojih glasila se priručnik ipak ŠIRI do onih kojima je naj potrebniji ,, pa neka im je sa srećom i što manje kvarova da se treba koristiti ,,,,, istina je vjerojatno jedna ,,,, da ga nisam ja postavio vjerojatno ga ne bi bilo ni do dan danas ,,,,, ZAŠTO ???? pa slična stvar je i sa radioničkim za IMT 533,539 ,,,, ja i dosta forumaša ga traže i trebaju iako oni koji ga IMAJU , --- FORUMAŠI --- A ZNAM DA GA IMAJU ,,, iako ih ne bi imenovao ne žele se potruditi , upropastiti nekoliko sati skeniranja te ga postaviti dostipnim ,,, ALI TAKVI SMO
shake):