Re: TOMO VINKOVIĆ
Svaka čast za nosač!
Pomalo me sjeća na one stare vesterne, kad svaki pošteni kauboj koji imalo drži do sebe ima futrolu i vinčesterku nadohvat ruke dok jaše kroz preriju..

happy):
Hehe, istina, ko da sam kauboj

nod):, samo što oni uvijek imaju vinčesterku kod sebe a ja ču motorku samo privremeno
Huska je nabavljena pre 6 meseci ali je mala 135 za obradu srušenog a za rušenje imam homelitku staru prek 30 godina.Stara ali još u punoj kondiciji tak da za moje potrebe su obadve dobar par.L.P.
Znaš ti sam dobro za što ti treba i kakva ti treba tako da sve 5. Ona Homelitka je sigurno jaka pila pa uz to vjerujem i težka. Stoga je fino imati dve, druga neka lakša za kleštenje grana. :icon_super:
Tako ja sad imam ovu novu Husky za teža posla a staru Dolmar za lakša pošto je koju kilu lakša.
Upravo danas sam Dolmar rastavijo, da ju malo posredim i stavim u red pa da služi još malo.
...
Prijatelju forumski firemanpeter@!, svaka čast i fala za izradjen ORGINALNI nosač motorne pile. Uvik gljedam tvoja NOVA izboljšanja, uvik se iznova divim, radujem i veselim na tvojoj orginalnosti, preciznosti, pedantnosti, ... :icon_pray: ... jedino mogu ovde ovako javno napisat ko i uvik do sada., moj naklon do samoga poda, rešpekt., čast mi TE je uopće i poznat! ... :icon_winkle: ...
Narode moj!, čitamo - pišemo - pomažemo - darujemo - družimo se ...
Grofe prijatelju!
Hvala za sve pohvale napisane u tvom postu. He he, nisam ja tebi ni do koljena po pedantnosti, urednosti... :icon_e_wink: A što se mojih izboljšanja tiče, nekad jih je bilo na protek, malo sam se poljenijo što se toga tiče a malo treba i druge stvari dovesti u red pa... Ideje još imam koje, još mi se pokažu u glavi koje moguče izboljšanje. Do sad jih je bilo od oka nekih 35 tako da mogu polako u penziju
Super, vidim i rezkar imao posla.
Noćna, naspavo se, pravac BiH, (kukuruz,kuruz žito i drva).
Aj dobar si, pored kukuruza, žita i drva če biti i šarafanje po Tomi. Mislim da se ne varam, barem da malo počačkaš po njemu koju stvar.
A da, u pravu si. Bio je reskar tu u igri. Kako sam več prije reko: "još fina obrada" :icon_wink:
PS
Možda se napravi nosač za pilu?
Svaka čast za izradu, :drink: čini mi se da si maximalno iskoristio slobodno mjesto na traktoru, jedino još da postaviš sebi muziku
Ponekad mi več ponestaje mjesta za koju stvar :icon_rofl:. A muziku, ponekad stavim mali tranzistor u kasetu pa ima i toga.
Ma tako je, neznam jesuli i ovi kod kolega ssucura i firemanpetera univerzalni. Uglavnom onako nešto.
Ovi moji su od AGT, u stvari mislim da su univerzalni. Slični su i na Hittneru i Primi. Možeš tražiti po trgovinama sa traktorskim djelovima. Ovi moji su jako čvrsti, mislim da to nema šanse da se lomi.