Hele
Dobro znana faca
- Tu od
- 6 Sij 2013
- Poruka
- 1,961
Pretraživao sam forum i nigdje nisam našao temu goji bobice pa ju sada otvaram. Navodno prodavači sadnica godišnje prodaju desetke tisuća sadnica a nigdje teme o gojiu, pa valjda se netko od tih ljudi služi internetom. Probao sam doći do nekih ljudi koji imaju plantaže a o kojima sam čitao u novinama ali bezuspješno.
Ovu jesen sam posadio 1000kom, na proljeće planiram još 2000kom. Sada sam u fazi nabavke ponuda za navodnjavanje i mučim muku sa nabavkom kolaca.
Također na internetu ne mogu naći cijenu folija za malčiranje, mislio sam oko sadnica stavljat travu pokošenu ili slamu ali nakon dosta promišljanja (čitanja) sam zaključio da je folija možda najbolje riješenje.
Ako ima netko duže goji bobice neka da koji savjet vezano za navodnjavanje ili rezidbu.
Šta se vode tiče imam info 0,5-1 litra vode dnevno i 2-3 litre vode svaka 2 dana kada je suša kao prošle godine.
Najviše me zanima kako ih obrezat, kišobran, cilindar, 3 kata...?
Svaki komentar je dobrodošao.
Ovu jesen sam posadio 1000kom, na proljeće planiram još 2000kom. Sada sam u fazi nabavke ponuda za navodnjavanje i mučim muku sa nabavkom kolaca.
Također na internetu ne mogu naći cijenu folija za malčiranje, mislio sam oko sadnica stavljat travu pokošenu ili slamu ali nakon dosta promišljanja (čitanja) sam zaključio da je folija možda najbolje riješenje.
Ako ima netko duže goji bobice neka da koji savjet vezano za navodnjavanje ili rezidbu.
Šta se vode tiče imam info 0,5-1 litra vode dnevno i 2-3 litre vode svaka 2 dana kada je suša kao prošle godine.
Najviše me zanima kako ih obrezat, kišobran, cilindar, 3 kata...?
Svaki komentar je dobrodošao.