• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

GOLDONI

mando

Član
Tu od
17 Stu 2009
Poruka
194
kad je ta prezentacija bila?
to je slikano u Cerovlju puli petlju za na ipsilon?

Da.To je bilo u Cerovlju pred osan dan.plugi lipo izgledaju,jedino ča gi ni dosta dobro namistija pa nisu prevraćali brazdu.
Ora je stvarno duboko i bez problema.
za kabinu je reka čovik 4 000 euri sa grijanjen,klimon i svitlima,lako se montira na 4 vide.
maiky s kadi si?

maiky

Aktivni član
Tu od
9 Velj 2007
Poruka
1,584
maiky s kadi si?[/quote]

okolica Rovinja

iscem za kupiti jedan dobar 539 bez kabine ako znas da ki prodaje a da ni izšvercano

skud si ti?

S

skoren9

Guest
Plugovi od fergusona ili njemu sličnih traktora ne pašu na Goldoni.Goldoni ima uže poluge za prikopčati plug tak da skoro jedna brazda ne reže.Te plugove treba suziti da se mogu prikopčati i pomaknuti skroz ljevo koliko got mogu ali to se da samo kod nekih modela a za ostale treba rezat i ponovo variti.Ja imam dva prepravljena ali sam samo jednog sprobal i taj ide dobro ali je još prva brazda manja tak da bi se još moral pomaknuti.Evo par slika prepravljenih plugova.
6725de81.jpg

8f0abff8.jpg

d24c4ea9.jpg

bed7ebb9.jpg

S

skoren9

Guest
Evo jedne firme koja prodaje traktore Goldoni u Zagrebu.
E-mail:
info@kokot-agro.hr
Kokot Agro proizvodnja i trgovina:

Tel: 01/6271-545, 01/6271-543
Fax: 01/6271-544
Maloprodaja: Poljoprivredna ljekarna

Tel: 01/6271-540
Fax: 01/6271-541
Radno vrijeme:
Pon-petak: 08:00-16:00
Sub: 08:.00-13:00

A

Ado

Guest
Pouzdani traktori sa izdrzljivim matorima .-Slika:Goldoni 826 Euro

Dydy

Član
Tu od
6 Tra 2009
Poruka
306

Moja zvijer od 24 konja, inace goldoni 224 univerzal neznam koje godiste ali datira od 72 do 75 godine !
PS naucio i ja kako staviti sliku, hehe.

Posljednje uređivanje:

Dydy

Član
Tu od
6 Tra 2009
Poruka
306
BAGERISTA kaže:
Ljeop traktorčić,,,sa ukusom skockan...... :p

Trudimo se bagerista, ja sam od onih sto vise vole malo ali dobro, sad sam naucio staviti slike bez zeljkove pomoci pa cu nakeljiti kako grof zna reci ovih dana slike i kakav je bio kad sam ga kupio !
Danek boja je privremena ici ce on jos jednom komletan na lakiranje ovo je samo da ga korozija ne jede.

Dydy

Član
Tu od
6 Tra 2009
Poruka
306
Dato obecanje.

Pjeskareni komadi limarije

[IMG=http://img801.imageshack.us/img801/3486/motorinjmalaguti022.jpg][/IMG]

A onda se moralo maloraditi mada nije sav bio napravljen !

Konacno polakiran i slozen u sumrak jednog dana, zato je slika malo tamnija.

Na kraju vrt koji obradjujem s traktorom, malo oranja malo frezanja , zatim vodu dovozim zimi se ide u drva , uglavnom veoma koristan stroj !

Za sada toliko uzivajte u pregledavanju slicica !

Posljednje uređivanje:

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
Za sada toliko uzivajte u pregledavanju slicica !
I ajde sam malo rezimiraj , koliko poluosovina , koliko zubčanika , koliko ključeva , ležajeva , piksi, sredina , volana do sada?
Naspram godina koliko radiš s njime.

B

BAGERISTA

Guest
Svaka čast na slikama,,,,i najprije na traktoru ljepo i pedantno složeno,,,,

Dydy

Član
Tu od
6 Tra 2009
Poruka
306
I ajde sam malo rezimiraj , koliko poluosovina , koliko zubčanika , koliko ključeva , ležajeva , piksi, sredina , volana do sada?
Naspram godina koliko radiš s njime.

Traktor imam tek dvije godine, kupljen je u stanju kakvom ga vidis na ovim slikama stim da nije bio u kvaru nego samo ruzan , od tada ga koristim samo uz redovno odrzavanje kontrola ulja sipam naftu i to je to, osim sajle kvacila koja mi je na njemu pukla nisam imao nikada nikakvog kvara!

L

ladovina

Guest
vidićemo u subotu,dolazi mi serviser,biće cijene iz prve ruke! inače,pet godina star,3300 r.s.,dosad samo mijenjano ulje i filteri (najčešće goriva!)

i eto poslije 5 mjeseci natezanja sa serviserom napokon riješeno!!!!serviser je iz Feričanaca,i ako možete izbjegavajte ga! na goldoniju 4 nove dizne sa baždarenjem 2000 kuna,kod bošiste u daruvaru.a gornji me je za....vao 5 mjeseci,7-8 puta dolazio,nije ni ruke zamastio,radni sat računao 25 eura,....na kraju ga odvezem kod lokalnog majstora koji mi održava aute,kombi i ostalo,čovjek kaže to su dizne,skine ih i traktor prekosutra gotov!

Naivac

Aktivni član
Tu od
5 Ruj 2010
Poruka
401
mi neretvani vjerujemo samo goldoniju i fergusonu ali cijene goldonija su više nego paprene.pošto sam ja uvijek kontra eto kupio sam yanmara.:partyman: 150 000 kn bez priključka i to za najslabije modele.ne možeš ti to više nigdje zaraditi.možete mislit koja je situacija kad agro fructus(konzum) ne može isplatiti otkupljeno voće od ljeta bez obzira što je prošao rok za isplatu nego ti daju po 1000 kn dnevno

G

GROF

Guest

Moja zvijer od 24 konja, inace goldoni 224 univerzal neznam koje godiste ali datira od 72 do 75 godine !
PS naucio i ja kako staviti sliku, hehe.

., lipi pozdrav forumašu!; Dydy!!!

., evo danas pada kišica pa nemogu niš ozbiljno delat osim redovnog dela u noćnoj., ma odlučil sam onda napisat par reči o ovoj tvojoj zviri od traktorića!., sama reč GOLDONI kaže sve!!!., ZLATAN JE! vjerujte mi na moju zapisanu reč., svaka čast majstorima i inžinjerima, konstruktorima iz zemlje Italije, napravili su ga za pet!!!., svakako, godine su napravile svoje, pogotovo kada se bilo ka stvar ili stroj neodržava - zapušća., svakako tebi prijatelju moj forumski čestitke na jednom dobrom delu odradjenog uljepšavanja - dotjerivanja ZLATNOGA traktorića!., ma služit će on još puno dobri godin!., pogotovo dobroga GAZDU poput tebe!!!

., aj Bog!., čitamo se ...

Orsic

Član
Tu od
30 Kol 2009
Poruka
415
evo jednog manjeg almeni dobrog,slikano na HRT-u,po ljetu kosi travu,a zimi nosi ralicu i rasipać...ide ko mina...

Najnoviji postovi

Na vrh