Ivanhu, sve si u pravo. KAo prvo napomenjam te, da ovo su nabavljeni blatobrani od AGT i prerađeni kako moglo i znalo. A nije bilo lahko. Izpalo je tako kako je za ovaj novac i sa ovim znanjem. NIsam ima odosta mogučnosti pomicati blatobran nešto prema tlom izpred vozača. Ovako kako je, maksimalno me ogranicavala več napravena AGT konstrukcija. Imaš pravo. Idaalnije bilo bi, da bili bi još nazad za bar 5 do 8 cm. A jer sam sa njima bijo jako visoko, sfalila je dužina za do poda. to se riješavalo sa izrado zavesica, po sličnem izgledu, kao original. Blatobrani naravno niso predviđeni za ovakav kotač. Jeste za premer, ali ne za širino. široki su 21cm, al kotač 23cm. Poravnani su na unutarnjih stranama, a kotač van sa strane 2 cm gleda. Kupijo sam jih, jer bili za sitne pare ove plastike. Al ak bila bi potreba(ne vijerujem), može se kao za šalo namontirati i širije.
Po vodi nisam vozijo, jer nema za to po meni nekve potrebe. Bude kakva prilika.
Cijeli je traktor podloženi izpred bijo, da se provijeri nagibanje i zakretanje kotača, da ne udari u haubo. NA jednoj strani stvara probleme poklopac turba, al na drugoj na 2 cm približa se filtaru ulja. Zakretanja nisam trebao smanjiti nigdje, žao trebao sam samo na desnom kraju smanjiti nagibanje mosta cijeloga. Kod tvoje haube, ne bi trebalo mi ni to. TAj poklopac dosta van stoji.
Nisam zano, da ti tegovi toliko smetaju haubi, da bi jih trebalo demontirati. Ja ipak imam skinute, kad mi ne trebaju. Prognoza koliko vidim, po meni ovdi ne kaže nešto hladnoga.
Srečom, da sam nekvi traktor kupijo ,da opet se nešto može šaraufati, pa maka uskoro novi, pušta antifriz. A Zetor 30 godina star bijo, cijevi napijene i debele, a niš puščalo. Ejejejej. Srečom , da je taljan, da bar košta nešto, kad če se pokvariti prema Zetoru.
ZJ a kaj ko imao Zetor samo ovakvu kuku...Po meni nije jednoosovinka nekvi problem...
BYZERO kazao sam ti, da to je tada bijo ekstra stroj. Nek ti služi. Jednino , neznam, dal imaš prav ,da taj stroj ima 3 okretaje vratila mogučne sa preklopiti. Imao je kao novi virojatno samo 2. Al moglo se po naruđbi birati, koji su ti dvije bili. LP