moj čaća je pravija kćeri:=
karavan ima ravnu podnicu portapaka i ne triba ga dignit dodatno priko onog govna nazad,a da opet ne bubne u staklo zadnjih vrata, gori iznad glave,ka meni kod una...
ja sam ovu moju u bivšu astru uvalija sam..upalija ju i na kumplug,parkira u astru..
u polju sam ju isto sam izvadija van..taj arbajt više neznam opisat,a virujem da ga ti uopće nemožeš zamislit,jer više nemogu ni ja
think):
ipak,nakon svega,ako ikako mogu bez vozanja tog govanca,svakako bi to izbjega..
lakše odnit radionu imehaničara do polja..:icon_rofl:
danas sam bija gori popravljat..dijagnosticira sam kvar..
u 2-3 sata,opra sam rezervoar,špinicu,ima sito u rezervoaru,njeno,kompletan karburator,skinija,opra,stega sve nazad..prominija gorivo,stavija novo..upalila mi je 3 puta..svaki put nakon porodjajnih muka..prvi put sam jumalo provoza po vrtu,frežući,s malo više gasa,osjetija sam da tuče tvrdo udublje..pa sam iša montirat ono ralo,na frezu..ugasija ju na botun,ali sam je prije toga ugura u kućicu,ako ne upali..i nije..po sata potezanja pa rastavljanje karba..opran,malo goriva,druga svićica,isto stara ali druga,i upali na 5-6 poteza..
izvučem ju van,do vrta,dam gasa,jer na male djire malo oće i nemirno radit,na gas-ona se zaguši i ugasi.(po ure pozezanja i nalivanja goriva pod svićicu, start spreja i svega čega-NEĆE:mur
..guraj ka sivonja do kućice i betona,priko prifrezanog,viruj mi teška je!!!na betonu opet skinem svićicu,opet druga,(ladna)malo benzina pod nju,upali..dam gasa,normalno ga primi,digne pristojno djire..niti trokira,niti se guši..već se mrak skuplja,uvezem ja nju u kućicu i zaključam,i doma..ima sam osjećaj da bi radila uru normalno,prije nego šta bi opet počela brljavit..:icon_eyes:
do jučer je normalno radila,palila je na 1,ili 2 poreza..
po današnjem iskustvu,smatram da kvar tribam tražit u trokutu; svićica-platine-kondenzator..
svićicu ću kupit čim stignem,a platine i kondenzator ću tribat odnit ispitat,vidija sam da se da odvidat ploča na kojoj stoje kondenzator i platine..moram još proučit taj sklop drugačiji je nego kod tomosa,čisto da nešto ne raštelam