Pa jednostavno nemam kose da ju prodam kao kosilicu a za frezu je prebrza!!Dobija sam nešto sa autofelgama, manjim, ali još je prebrza.sa reduciranim motorom, bila bi skroz ok.
Lagano sxanje je šta je muti kumplug u ulju, a na slikama takvog kipora izlaz od bregaste je drugačiji nego izlaz od radilice, i može se flandja napravit, ali nema onog "prstena" na koji bi legla brtva, koji ima kod izlaza na radilici.
Tako da bi na flandji triba bit nekakav semering, za opciju s bregaste.
Ko će to nać???
Ko bi to zaminija??
To bi još nekako i obavija ili ja ili neko drugi, ali ja neznam ni koje su dimenzije tih zupčanika, kakve sam sriće,prodali bi mi iste kakve imam..:icon_axe:
Shvatija sam te, šta si tija reć, uz duplo sporija kola bija bi mi duplo sporiji i kardan, pa bi dobit bila mala.
Ovako sam mislija elegantno rješit nekoliko stvari odjednom, jer mi je inače kupovat motor za f620..
Lagano sxanje je šta je muti kumplug u ulju, a na slikama takvog kipora izlaz od bregaste je drugačiji nego izlaz od radilice, i može se flandja napravit, ali nema onog "prstena" na koji bi legla brtva, koji ima kod izlaza na radilici.
Tako da bi na flandji triba bit nekakav semering, za opciju s bregaste.
Radi baštu pa bi mu trebala specijalka sa 30% sporijim mjenjačem uz 30% veće točkove.
bubamarac nećeš dobiti ništa sa sporijim motorom jer će se i freza vrtiti duplo sporije (kao kad LA300 voziš na pola gasa). Tebi jedino može pomoći zamjena pužnog para u mjenjaču da nađeš u oglasima sa neke rashodovane specijalke.
Ko će to nać???
Ko bi to zaminija??
To bi još nekako i obavija ili ja ili neko drugi, ali ja neznam ni koje su dimenzije tih zupčanika, kakve sam sriće,prodali bi mi iste kakve imam..:icon_axe:
Shvatija sam te, šta si tija reć, uz duplo sporija kola bija bi mi duplo sporiji i kardan, pa bi dobit bila mala.
Ovako sam mislija elegantno rješit nekoliko stvari odjednom, jer mi je inače kupovat motor za f620..
Posljednje uređivanje od moderatora: