prošli put sam osjetija par momenata gubitak snage,izbacija sam ga iz brzine,stavija na minimum,20-30 sekundi,i ponovo ubacija u brzinu i da ore,i ponovo diga gas na trećinu,i ponovo je ima jednako snage,orat.mislija sam da mi je nešto momentalno začepilo diznu,ali sam dalje zaora samo 20 sekundi,vidija da ore,i onda isšalta frezu,i na minimumu vozija 200m do kućice..za svaki slučaj..
dakle ne orat više od ure u komadu??nekako se meni nije baš činilo da je freza puno ugrijana..taka bi na moment rebra,i stavija ruku blizu da puše zrak na nju,činilo se ugrijano,ali ne nešto strašno..samo šta ja neznam vjerovatno prepoznat koliko je ugrijana..po ure radit pa po sidit,mi se čini radikalno!!!šta da radim po sata,svako po sata:rolleyess:
dat ću joj 15 min,svakih po sata do 45 min,i nek joj bude dosta..
probat ću joj skinit onaj komad po sredini freze da dublje freza..da ju,po zemlji vodi kućište freze a ne ona vodilica..moram još vidit oće li se dat odblokirat klapna bez da ju moram grijat,jer sad klapna stoji u zraku,iskrivljena,a ja bi volija da se slobodno vuče po zemlji.. do sada je ta lama ispod freza bila non stop u zemlji,i kad bi negdi zaora dublje,(di je bilo zapaljeno,bilo je meko),upala bi freza ali bi onda onaj okrugli dio isprid sebe gura dio zemlje,koji nebi upada pod freze nego bi ga traktor gura izmedju traktora i freze..neznam jel me kužiš,pošto sam opet zamrsija tekst..
opet sam nekako dojma da bi s većim kolima moga puno više ukopat freze..
evo slika da me lakše skužiš..