sranje pregolemo!!!pošto taj motor još radi,ja ću njemu prominit ulje 2-3 puta,nakon svakog sata-dva nekog rada..pa šta mu bog da..ako bude,bum tras,bit će kipi,kipi,kipore...
hvala za sliku,tek s njom dobijem dojam di je tu šta pozicionirano, i dojam kakve me muke čekaju ako to rastavim.a meštra platit, mogu kupit po novog motora..
imam još jedno pitanje;
ima li za ovu moju "pra,mutu" plug?vjerovatno ima,kad ima za agrije..di se kači,s koje strane, takav plug i od čega sve bi moga plug na nju?postoji li koji koji se može ubacit kroz onu cijev kako mi se freza kači?ili da to sam napravim,nadjem cijev koja ide unutra,da je jaka,i zavarim na nju neki plug.triba mi najjeftiniji,da je u stanju orat ledinu i prevrćat zemlju,da ju se da frezat poslje..jel pametno kačit plug u onu cijev,di ide freza?freza se zgodno odvoji za 2 sekunde,bilo bi zgodno da se može plug u istu cijev spojit..:?
lisnik jel ta slika s 5 klipova u zvijezdu,na tvom avataru,motor od jednog starog saaba?
e,i koje ulje je najbolje ulit u motor?(ja sam u toplim krajevima,u nas je danas bilo 28sc).i koje ulje ide u getribu?jel u mene lamela u ulju?mora bi i iz getribe prominit,jer neznam šta je trektor sve proša,i jel kad minjano.getriba dosad radi skroz dobro,lamela isto.a pošto je traktor vjerovatno duže leža vani,poželjno je prominit i iz getribe..