• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Gorivo ti ljuto ...

swizach

Iskusan lik
Tu od
12 Srp 2007
Poruka
1,649
Bit ce i vece. Ko sto rekoh prije par mjeseci ni 20 kn nece bit puno za litru goriva.

Naivac

Aktivni član
Tu od
5 Ruj 2010
Poruka
401
Opet će oni šta imaju bogatstvo obrnut na sirotinji novac. Sirotinja će u bescjenje prodavati i vlastiti nakit da bi preživjela. Hebena vremena dolaze, covid je bio mala maca. Eu je sebi sprašila cijeli spremnik metaka u noge. Da se sutra i zarati sa čim bi punili naši vojne kamione??? Nemaš rafinerije,nemaš nafte, izgubio si rat za 2 dana. Hrpa birokratskih i nesposobnih idiota upravlja sa eu a posebni slučajevi vode ovu "našu" zemlju. Narod je totalni sukrivac. Hebo ih mate rimac lažibrada, kakva zelena energija. Tko ima naftu i plin taj je gazda a drugi ima da se pokore. Problem je što više nećeš moć kupit naftu za printane dolare i eure, ne pije to više vode. To printanje bez pokrića je pokrenulo hrpu sranja koje je nemoguće zaustaviti.

zoran89

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
3,913
Evo mogu potvrditi. Ja na pumpu, jel ima plavog. Ima...ja tocim, a iza mene se slaže ekipa iz kruga 40 km... Kaže nigdje više nema plavog... Koliko sam vidio onih plastičnih od 1000 litara sve si mislim da neće ni na ovoj sutra biti

domo1984

Dobro znana faca
Tu od
22 Srp 2014
Poruka
569
Da li je kome leglo sta na karticu plavog,jel bila kakva riječ o tom da će dodatno davat količine za plavi.?

Viduka OPG

Iskusan lik
Tu od
23 Velj 2019
Poruka
3,489
Da bilo je ako si upisao u još površina ili grla stoke

Posljednje uređivanje od moderatora:

zoran89

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
3,913
Evo upravo me zvao kojega da ni u Đurđenovcu više nema... Zvao sve okolo pumpe ni jedna nema. Očito će se soja vršiti sa euro dizelom..

zoran89

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
3,913
Jel tako da je to revolucija za nas kanisteraše 😁😂?

Inače nešto se pokreće, dobivaju malo po malo pumpe plavi... Ali vrlo brzo nestane...

zoran89

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
3,913
Ona veća je brža, ali onda ne stane u većinu kanistera. Ta veća je duplo brža.

Treba vidjeti promjer grla na Kanisterima... Ali opet meni ne smeta jel točio 5 ili 10 minuta traktor. Bitno da ne smrdim po plavom i da ne moram Kanister preko ramena.

komer

Iskusan lik
Premium
Tu od
1 Srp 2008
Poruka
4,008
Mene samo zanima,kak to da niti jedan novinar nije istražio koje se količine naručuju/kupuju u nekom trenutku.
Tipa danas neka rafinerija ili tko već kupi određenu količnu po 100$.
I sad drugi tjedan cijena skoči,automatski poskupljuje na benziskoj cijena.
A kada padne na 90$ cijena,onda nema pojeftinjenja jer se na mediteranskom tržištu kupuje gorivo kod nas.
Prevedeno-neko nas j*ebe ,i to ne do jajnika nego do krajnika.

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,953
Pa jebe nas trenutna vlast, u slast...
(Iako izračun nije baš tak jednostavan i brzopotezni, svejedno, onaj tko je na poziciji taj je kriv.)

Naivac

Aktivni član
Tu od
5 Ruj 2010
Poruka
401
Država je parazit i uzima na svemu da bi nekome davala. Vojsku od tisuće službenika i raznoraznih treba nahraniti a to košta. Država bi trebala biti servis građanima a ova je izgleda osmišljena da građani budu servis njoj. Svi oni koji nešto primaju od nje naravno ne žele to izgubiti pa će i dalje glasati za ovakav sustav koji jede samoga sebe. Pozdrav iz Norveške

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,953
Dao sam ti palac gore za dosta realni prikaz.
Ako smijem pitati kojim si dobrom u Norveškoj?

Najnoviji postovi

Na vrh