• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Gorivo ti ljuto ...

nedimN

Iskusan lik
Tu od
24 Ruj 2020
Poruka
1,217
Bas neki dan sa kolegom pricam i kazem mu da mozmo mozd zafalt bogu kak je tek sranje u bosni. Neznas ko pije ko placa. Nas sam 1 garnitura pljacka i unistava,bosance 3
Ko god hoce normalan zivot bez stresa i ratno-huskackih izjava bjezi odozdo glavom bez obzira kao i ja sto sam otisao. Pred ambasadama su kolone ljudi. Politiku to ne zanima ,male plate ,svi zakoni protiv radnika ,a oni sto njima odgovara donesu na papir preko noci. Dole se ljudi zavaravaju i misle da im je dobro ,afere drmaju i 3 poglavice i dalje govore nije to nista.

cvajko997

Iskusan lik
Tu od
29 Tra 2020
Poruka
751
Iduće ljeto će se krumpiri vaditi motikom sve mi se čini.
Ma neće. Samo će bit skup kupcu isto kao i nama/vama za sadit i vadit. Inflacija. Samo... Nisam skužio da mi je koja znamenka veća na plaći. Tu inflacije nema. Čak, štoviše, 16 sati više od prošlog mjeseca, a manja. Nije za ovu temu, al zanimljivo je to. Kolege čak i štrajk najavljuju jer firma posluje jako dobro, trenutno se radi velikim obujmom, vidjet ćemo. Evo, kupio sam umjetnog za prihranu i sadnju za 130 kila koje sadim za svoje potrebe. S obzirom da ću ić na dupli pastir, nabavio 2mm pocinčane žice, mislim da bih mogao na još 150 kila sjemena pa prodat. Imam dosta ljudi sa posla koji su zainteresirani, pitali, a lako se proda.

Posljednje uređivanje:

mika

Iskusan lik
Tu od
22 Ožu 2011
Poruka
1,810
Isto kao i kod nas, ako ne i malo skuplje. Bio kolega neki dan u bosni.

No kako provjeriti stanje plavog s novom karticom?

Traži onaj broj s 13 znamenki, a na novoj pod brojem 5. Nema 13 znamenki i automat kaže grešku.
Pričekaj da teta na aparatu kaže:ako ste korisnik elektroničke kartice stisnite broj 3, pa onda utipkaš 7 znamenki broj.

Tu od
25 Lip 2014
Poruka
3,432
Svi čekali zadnji tren valjda, ja uzeo 2.000L još sredinom devetog mjeseca da mogu odraditi sve.

Tako je bilo i pred sjetvu u proljeće, pa poučen iskustvom...

zoran89

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
3,913
A možda se pripremaju za ukidanje plavog dizela pa neće praviti zalihe plavog?

Možda neće objaviti da se ne prave zalihe 😂

Ivan KC

Iskusan lik
Tu od
17 Sij 2012
Poruka
3,247
Dok bude bacva 200 l diesela 6000 kn, onda budu nasi gradani velikih gradova cekali u 10-metarskim redovima ispred kontejnera da dodu na red za kopanje i prekapanje.
Kruh 30 kn, litra mlijeka 30 kn, janjci 100 kn kg zive vage, bekoni 60 kn kg zive vage, itd itd.
Samo vi pojedinci prizeljkujte to, na selu su stale i torovi spremni za hranjenje.

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,479
...Samo vi pojedinci prizeljkujte to, na selu su stale i torovi spremni za hranjenje.
Onda bude kao nekad: druže tito, ljubičice bijela, ti si naše tavane pomela...

Naivac

Aktivni član
Tu od
5 Ruj 2010
Poruka
401
Pa treba pomoći našoj državici. Nego kako će živit ovi šta sad žive od poticaja? Ja sam 2000 godine prodavao šljive na veliko 12kn kilo, kruške 10-12kn, mandarine 4-6 kn itd. na tržnici u Metkoviću. Gorivo je bilo možda 4-5 kn litra. Nije trebalo poticaja. Što bi starome maznuo i malo na vagi imao bi piti cijeli vikend da se ne mogu danima otrijeznit.

Posljednje uređivanje od moderatora:

Najnoviji postovi

Na vrh