Krivo džava je okej ali oni koji ju vode su za t-----lje 😇To ti je ko i naša država…
Već sam se uplašio da planiraš nabaviti motorne sanjke. Bliži se zima, snijeg, Sljeme blizu...E neznam, kupil bi prijatelj za karting🙂
Ni zbog toga, nego što ona ukradena lova ide sad u blagajnu INAeI sad vele na tv da ina ima u 9mj ove godine 3x vecu zaradu nego prosle godine...ma nek se hebu svi...
A kakva režija? Nitko nikome nije uperio u glavu vatreno oružje i natjerao da napadne susjednu zemlju. 2014. i 2022. Također su Rusi potpisali priznanje Ukrajine, u njezinim granicama, 19xx godine, ne znam povijest ni svoje zemlje, vjerujem da postoji sve na internetu koga zanima. U ratu uvijek stradavaju nevini i postoje profiteri. Prije rata je bio ništa, nakon rata je moćan i bogat. Kao odgovor na tvoje pitanje, sve. Rusija trenutno zarađuje 40% više na svojoj nafti, navodno. S obzirom da kupuju skupe rakete, mislim da im nije loše. S obzirom da narod nije izašao na ulice, mislim da je i narod sit. UAE smanjuju proizvodnju jer mogu. Zašto bi prodavali više ako mogu manje za isti profit? I tako dalje i tako bliže, ja tu osobno ne mogu ništa. Gorivo moram kupit, vjerujte nije ugodno 7 kilometara bilo vozit biciklom do posla, i po minusu i kiši i žegi. Kako bi tek bilo 12 kilometara u 4 smjene?? Koliko bude koštalo, toliko ću platit dok mi ne postane toliko neisplativo, a onda ću dat otkaz, ako dođe do takve situacije da imam veće troškove osnovnog života i goriva nego što mi je plaća. Vjerujem da do toga neće doć, ali...A, čije kompanije prednjače u zaradi? Možda Američke? I onda pitanje, kome odgovara rat u Ukrajini? Čija je to režija?