Na prikolici smiješ voziti: klase 3,čitaj dizela 1000 litara,klase 2,benzina tri puta manje. V gepeku 60 litara u karnisterima za gorivo.Bilo bi lijepo da napišeš informaciju koja ti je poznata, osim ako želiš pozitivno djelovati na nas i prisiliti nas da se, u ove blagdanske dane, preveč ne ulijenimo.
Pa lijepo se vidi da kolega airbox prevozi zvijezda plavo uljeJa već 3 dana pokušavam uhvatiti, što zbog troška, što zbog toga jer stvarno nemam goriva, a ide lijepo vrijeme za završiti oranje nakon ovih xy litara kiše svakih par dana.
Tako da, ja sam se osigurao do nove kvote 💪🏻💪🏻😁
View attachment 55996
Hvala.Na prikolici smiješ voziti: klase 3,čitaj dizela 1000 litara,klase 2,benzina tri puta manje. V gepeku 60 litara u karnisterima za gorivo.
Ovo kaj zoran89 spominje je stvar carine. Za kontrolu prijevoza su plavi organi
Ti natočiš u traktor za polje, ovi cestovni imaju problemeja natočim u traktor, pa sve spali...i bakterije i smeće i krokodile...
U 11mjesecu kupio kolega kamion.Taman ja mislio napisati.
Meni se ovo ljeto pokvario jedan Kanister plavog. Tj. Pojavila se dizel bakterija.
Jedno 10% kanistera se pretvorilo u sluzavu želatinu.
Kad je pretočna pumpa povukla mislio sam da je gotova ali je uspila izbaciti.
Dok sam se ja snašao već je prošlo. Ali hvala bogu imam na ulazu rezervara onu čašicu od mrežice i ona je bila puna sluzave želatine.
Napominjem, to je bilo kod onih skokova cijena. Znači svi kanisteri oprani, očišćeni i osušeni prije točenja plavog. I skladišteni u šupi bez kontakta sa suncem.
I u plavi je do negdje prije išla bio komponente, onda je kod fiksiranja cijene vlada ukinula zakon koji kaže da ina mora miješati bio dizel u određenom omjeru. Znači u teoriji dok je taj zakon izvan snage je pravo vrijeme za skladištenje plavog 🤣