Kakva je situacija s tim plavcem.
Jel svuda po INA pumpama sad taj novi Eurodizel Plavi ili to još nije zaživjelo??
danas upalim malog miluna oliti ferca i odem nekih kilometar do jednih susjeda da im pobacam malo gnojiva po pšenici,nasipam gnojivo i krenem i ferđo se ugasi,grom i pakao,na prvom filteru odvrnem donji čep a ono čista voda curi,tr puta sam punio taj donji dio filtera da je tek onda krenulo gorivo,odzračio i dalje ide,filteri nisu gore više 50 sati,gorivo se cijedi ali ova zadnja kupovina na jednoj Ininoj u Bjelovaru mi je bila sumnjiva,budem im garant poslao neku inspekciju ,jer takvi krimosi su tamo da boli glava:icon_madu::icon_madu:
jučer se natrpalo 7 prikolica stajnjaka i sve bilo ok,danas krenem trpati i ferkić samo se ugasi,otpustim čep i curi voda,nakon ispumpavanja nema šanse da upalim,skinem filter , ajojdevil):devil):,smeča ,vode,mulja samo su falili punoglavci u filteru,a nisu gore 50 sati,stavio nove ,odzračio i vozi Miško,tako sam bio ljut da sam poslao mail u INU,sa imenom i adresom pumpe,,ljudi izbjegavajte točiti gorivo za traktor na benzinskoj od INE u Trojstvenom Markovcu:icon_fU::icon_fU:
U utorak naručeno gorivo u srijedu stiglo, ne znam kako ljudi imaju problema sa tima što dovoze, ja nikada nisam imao.. Do sada su trakotri na stari plavac išli, sad budemo vidjeli kako će na ovaj novi ići, čini mi se da je drugačijeg mirisa, jače se osjeti..