ove godine uvodim reduciranu obradu ,nema puno švrljanja po zemlji,zatvaram zimsku brazdu,jedan trag tanjurača i sadnja,niz brijeg u leru u brijeg pola gasa,kupujem nove gume na mountain i ja više nemam gdje štedjeti gorivo ah imam budem vozio za krave zeleno za dva dana štednja,štednja reče zoki pa ajd nek i oni počnu štedjeti nek si kupe aute sa 1,4 motorom:finga::finga::finga:
A da se pretplatiš na večernjak , pa daš kravicama da se zabave , a poslije ga mogu i požvakati , mort bi se i tu nešt prišparalo
To sa šparanjem ti je kak i kod pušača , smanje koju cigaru prvi par dana , a nakon tjedan opet su na starom i opet tako do novog poskupljenja :drinkers:
A ima još nešto ,jedan prijatelj kaže da se opče ne sekira kod poskupljenja goriva ,,,,,,,,,,, kaže " ja ti stalno idem na benzisku i tankam za sto kuna , i vozm do rezerve , kad zasvjetli opet stotka i opče mi ni briga koliko dobijem ,znam da sam uvjek dobil za stotku " eto možda i ovo nekome poslužida lakše prebrodi PLAN 21 ili po novome PLAN 25 ,,,