• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Gorivo ti ljuto ...

kawasaki0201

Aktivni član
Tu od
16 Sij 2011
Poruka
3,143
Meni popucale boce od bučinog ulja još pred godinu dana i auto još uvjek miriše. :) Auto praona i nek probaju oni srediti, imaju oni preparate za te stvari.

rudamaca

Aktivni član
Tu od
6 Ruj 2007
Poruka
501
To se desilo prijatelju na pasatu, samo je sredil zadnja sjedišta.Nije pomogla nikakva kemija , moral je kupiti druga.

karlo.bozic

Član
Tu od
27 Svi 2011
Poruka
703
Kod mene se slicna stvar dogodila u gepeku. I nikako maknuti taj miris, al sam jednom prilikom nesto vadil rezervni kotac, i videl da se malo ocjedilo ispod kotaca. To sam opral i pobrisal i mirisa nestalo.
Mislim da bi neko kvalitetnije kemijsko ciscenje unutrasnjosti rjesilo problem..
Probaj dobro pregledati gepek, dal se nije di ocjedilo kolko god sitno, ostavlja miris..

Steff

Aktivni član
Tu od
23 Pro 2010
Poruka
487
Zval sam na INU, vele da još nije odobren plavi, ne kužim, ribari dobili a nas ko *ebe...

Marko355

Iskusan lik
Premium
Tu od
16 Lip 2008
Poruka
5,571
Imam jedno pitanje, ne baš vezano za ovu temu. Nadam se da se šefovi neće ljutiti.

Kakve su cijene goriva (benzin najbitnije) u BiH? Orašje mi je dosta blizu pa me zanima jel se još uvijek isplati natočiti pun rezervar tamo s obzirom da su kod nas dosta pale cijene?
Mogu li se negdje na internetu pratiti cijene goriva, kako kod nas, tako i kod njih?

komer

Iskusan lik
Premium
Tu od
1 Srp 2008
Poruka
4,008
lani kada sam isao s mora,isli smo kroz bosnu,cijena na autoputu u splitu je bila 11,33kn/L,a u BIH sam tocio po 2,28KM...ako se i dalje odrzava slicna razlika definitivno se isplati ici po gorivo u BIH ako je blizu..

Philby

Član
Tu od
21 Tra 2014
Poruka
530
U Banjaluci je dizel 1.75, a loža 1.60 KM. U Bijeljini je uvijek jeftinije za bar 10 pfeninga nego u ostalim krajevima.

ajkula

Dobro znana faca
Tu od
1 Lip 2011
Poruka
3,192
Imao danas sreće,dođem na pumpu,nekima je pušteno nekima ne,ja uspio samo mi je umanjeno za nekih 800 litara,odobreno za ovu godinu 2088 litara,još da bude novaca da to sve uspijem potrošiti

Mister No

Član
Tu od
26 Svi 2007
Poruka
373
I plavac 4,60 kn :)

Svi smo se mi obradovali ovome iako to nije rezultat djelovanja vlade (fucka se njima za proizvodni i znanstveni sektor) nego manipulacija trzista koja ce dovesti do teskih (krvavih) obracuna na svjetskoj sceni.
Ako gledamo realno..u nasoj ekonomiji "plavac" ne bi smio prelaziti 3kn...
Nevjerojatno je kolika je glad ministara financija...samo pogledajte kolika je cijena plavca bila zadnji puta kada je cijena barela bila kao danas...
Kada se uracuna inflacija racunica je jasna...nameti su ogromni!! Cemu onda glumatanje i demagogija sa "plavcem"??!!
Koristoljublje. Zato ga ne ukidaju...
A mi pokupimo malo mrvica sa stola misleci da osim kupovine socijalnog mira ipak netko brine za proizvodni sektor.

Posljednje uređivanje:

TypeR

Član
Tu od
25 Velj 2013
Poruka
501
moze sad biti 2 kune kad je 3000 litara u garazi.. koji su to komedijasi boze sacuvaj

zgzac

Dobro znana faca
Tu od
3 Kol 2012
Poruka
2,737
A sječate li se kak je sve poskupljivalo kak god je gorivu rasla cijena ?? Svi su se opravdavali da je rast cijena proizvoda povečan zbog rasta goriva ....
A gorivu sad cijena pada, a što je pojeftinilo ??

ajkula

Dobro znana faca
Tu od
1 Lip 2011
Poruka
3,192
Neka mi netko objasni ,dali sam ja lud ili mi se čini da plavac definitivno ima žnj klasu ili je u pitanju loša kvaliteta filtera.Danas krenem dalje orati ,mahuna traktor nema šusa,ajmo filtere dolje,koma,a evo danas je tek okrenulo 47 SATI od zadnje promjene ljetos,da ne povjeruješ

ARNO

Dobro znana faca
Tu od
10 Sij 2011
Poruka
1,585
Ne vjerujem da je do novog goriva , gorivo je vjerujem standardne kvalitete jer si baš i ne bi dozvolili nešto muljati sa njim naročito sada kada su krenule kontrole i po benzinskima pumpama ,
Moje mišljenje je u tome što si sam primjetio ,,, filteri a razlog je ono bivše gorivo iz bačvi ili karnistera koje se nekoliko puta preznojilo pa završilo u rezervaru , mjesec dana traktor odmarao a sav kondezat i mulj stvoren u njima a podpomognut velikom hladnoćom se polako slegavao na dno i do filtera , da je ljeto to se ne bi ni primjetilo sve bi to prošlo ali ovako stvara probleme , i ja nisam od lani čistio čašicu a sada kako je zahladilo već dva puta ,,, isto gorivo ista bačva ali hladnoća radi svoje .

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,791
Ma nevalja to gorivo u ....
Dojdem doma i imam kaj videti, rastopilo staklo :icon_scratch:

ARNO

Dobro znana faca
Tu od
10 Sij 2011
Poruka
1,585
Sumljam da to može bilo koje poznato standardno gorivo napraviti ,, samo nakupljeni kondezat - voda - smrzlica -

Jel iscurilo sve iz rezervara ??? ili je samo puklo ?

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,791
Ne, to je napravila teška ruka kod stezanja.
A dva dana je držalo i puklo samo od sebe.

Najnoviji postovi

Na vrh