• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Gorivo ti ljuto ...

Fendt939

Iskusan lik
Tu od
26 Stu 2014
Poruka
1,437
Sinoć na Ini - nema plavog
Petrol - nema plavog
Baš me zanima hoće čudom od sutra se stvoriti plavi na benzinskoj

dado6340

Iskusan lik
Tu od
31 Svi 2013
Poruka
5,018
U Sisku neznam kak je bilo danas. Upravo sad na petrolu čekam da počne istakati cisterna pa da možemo točiti u kanistere. Ogromnih 150 litara. Toliko imam praznog. Nisam ni to trebao. Kak je krenulo budem ovog, lanjskog, goriva imao 2 godine.

mika

Iskusan lik
Tu od
22 Ožu 2011
Poruka
2,048
Ja sam otišel pritočit auto i još 110 litri plavog, ak nebu nekaj neplaniranog se delalo za ovu godinu sam miran. Dok sam tankal došel je jedan bivši radni kolega koji sad vozi cisternu za jednu kompaniju i tak malo razgovor, kaže da bi nam poskupljenje moglo biti najmanji problem.

Najnoviji postovi

Na vrh