M
Mariozn
Guest
Moze li webasto u rakovicu 65????
Kao i sve gov*o ,webasto nam dolazi iz amaerike .imt 577.. kaže:Što je to WEBSATO, gdje ga ima za kupiti i kolika mu je cijena?
Ja bi tu malo stao na loptu .Pumpa je projektirana tako da cirklulira vodu kroz blok i glavu u stanju kad je termostat zatvoren .U struci si znaš i sam da prvo zariba cilindar najudaljeniji od vodene pumpe .edosoko kaže:kao sto su mnogi vec pisali je sistem da uzimas toplu vodu tj. prije termostata provuces kroz radijator (grijac) od nekog auta i vratis ju opet negdje u sistem,
puknuti kaže:Kao i sve gov*o ,webasto nam dolazi iz amaerike .imt 577.. kaže:Što je to WEBSATO, gdje ga ima za kupiti i kolika mu je cijena?
Ustvari radi se o grjacu zraka koji kao pogonsko gorivo koristi naftu .
No danas ima raznih izvedenica istog ..ali o tome ne bi ja sad tu u detalje .
Za potrebe grijanja kabine trektora velicine je plasticne flaše od 2 litra , mogučnosti nadogradnje , programiranja ili daljinskog upravljanja da ne govorim
koga zanima više
http://www.webasto.com/home/en/homepage.html
puki22 kaže:Webasto je njemački proizvod!
Mislim da se njihov zračni grijač novi kreče oko 1000€
Neki mali koji je dosta za kabinu!
Ja jam šogoru u samea ugradil 2 12v 150W kalorifera.
Njemu je bilo najbitnije za odmaglivane stakla a i grije više nogo kaj sam mislil!
Sve to skupa sa 2 relea i malo kabla relea i žice nekih 250 kuna.
Inače taj traktor ima zračno hlađeni motor i orginal neko grijanje isto električno,koje od kad je kod nas nikad nije radilo.