• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Gudovački proljetni sajam 2014

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Kićo

Aktivni član
Tu od
9 Velj 2008
Poruka
1,804
Bio sam kratko na sajmu ali moram nesto prokomentirat, novi JD 125 horse powera kosta veli tip 50 i neku plus pdv. Okej. Novi Masni 5608 (80hp) kosta 50 + pdv dok veci braco od 120hp kosta 68 + pdv. Massei su svaka njiima cast preljepi i nemam rijeci zamjerke al ljudi moji za iste novce MF od 80 ili JD od 125 konjica? A? Gdje logika i zdarava pamet? Zar nije MF malo precjenjen i dokle misle ic sa tim cijenama?

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
S obzirom da se nitko nije javil ( a to me nije iznenadilo) propustili ste priliku ali ne krivite mene za to .

vaš velčasni bu bauljal po sajmu kao i svake godine do sad , fino papal i još bolje društvo imal .

MilanZetor

Iskusan lik
Tu od
7 Lis 2011
Poruka
6,311
Ja sam se vratio sa sajma i mogu vam reći da nije bilo loše, vrijeme je bilo dobro, strojevi još bolji tako da sam zadovoljan. Slike možda stavim večeras samo u koju temu ako ovdje ne smijem??

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
@puknuti, kako nitko - a šta sam ja??? Nije vrag da misliš izbječi potrošiti dvanaest kuna za jedan od borovnice.
2253324929.gif

bobe

Član
Tu od
22 Sij 2014
Poruka
312
Ja ću sutra potegnuti iz Knina u Gudovec pa bi mi bila čast sa vama forumašima se upoznati.

motohod

Član
Tu od
12 Ožu 2009
Poruka
780
Bio sam kratko na sajmu ali moram nesto prokomentirat, novi JD 125 horse powera kosta veli tip 50 i neku plus pdv. Okej. Novi Masni 5608 (80hp) kosta 50 + pdv dok veci braco od 120hp kosta 68 + pdv. Massei su svaka njiima cast preljepi i nemam rijeci zamjerke al ljudi moji za iste novce MF od 80 ili JD od 125 konjica? A? Gdje logika i zdarava pamet? Zar nije MF malo precjenjen i dokle misle ic sa tim cijenama?

MF ima novog zastupnika u RH, a koliko sam bil v kontaktu s ovim distributerom iz VŽ (da sad ne idem u detalje, no stvarno sam dobro upoznat s situacijom) :icon_eyes: njima prodaja traktora nije glavna zanimacija nego su uzeli i MF... kad već svašta prodaju.
To ti je ono - imam pekaru, prodajem klipiće i burek pa budem sad uzel i jedan frižider s jogurtom i sokovima. :icon_jook:
Da zaokružim ponudu. :(rofl)::icon_weed::(rofl): u dućanu.

Ljudi koji prate situaciju znaju kakvo je bilo stanje s MF-om u zadnjih desetak godina. Promjenilo se nekoliko zastupnika a i sama kvaliteta traktora (novijih) nije uspjela zadržati kupce.
Kupac JD bude vjerojatno opet uzeo JD. Zadovoljan je servisom i kvalitetom stroja. No puno vlasnika MF se baš ne hvali s svojim mašinama. Radio sam par godina kao serviser po terenu ( NH, al imaju ljudi i druge marke traktora, ili ima susjed pa znaju što mu ne valja s traktorom) pa znam kakva je situacija oko toga.

Ne želim ovime reći da je neka marka bolja od druge, ili da je MF loš. Nije....ima i gorih :mur:

No neki zastupnici znaju dobro skriti probleme na terenu, servis je brz i brzo se strojevi poprave. A dok ljude zavlače par tjedana jasno da se pročuje. :icon_fU: i time šteti ugledu marke i ugledu zastupnika.
Cijene su europske, jer smo sad u Europi. :icon_blackeye: a korigirao ih bude zakon ponude i potražnje. A potražnje bude dok se razderu strojevi kupljeni poticajima 2007 do 2010.... i dok bude Europa sipala eure šakom i kapom, ko što su obećali. Čim na vrbi rodi grožđe....

A za kraj da citiram svog prijatelja T.... jer znam da bude ovo pročital: :(think):

"e, znaš ti kak je ovo trženje traktori postala prostitucija....".

:(n)::icon_idea:

ajkula

Dobro znana faca
Tu od
1 Lip 2011
Poruka
3,192
moje skromno mišljenje je da dileri traktora nemaju pojma kakva je situacija sa poljoprivredom,traktori sve manji,sve više plastike i elektronskih čuda,situacija za budućnost zbilja zabrinjavajuća,tko preživi pričat će,a što se tiče tog MF -a,vidi se da nešto nije u redu ,toliko promijenjenih dilera unazad 10 godina,a svi se vade na staru slavu,jedan od najpoštenijih uvoznika crvenog đavola je valjda bila HOSPITALIA u davna vremena

novcky

Član
Tu od
27 Srp 2012
Poruka
292
evo ja za jenu vuru krećem put gudovca, motal se bum oko mašina, šarana i šatora

Tu od
25 Velj 2012
Poruka
587
@gazda gizdavi, hvala na ponudi, al ak imas 4 bicikla i od toga jedan sa djecjom sjedalicom . . . haha otelil bi se klinca nosit 4 km

sta se sikiras,samo idi u smjeru sajma a oni ce te preusmjeriti ovisi o guzvi.ak je nema parkirat ces do samog sajma ak je ima salju dalje u polje.tak je uvjek bilo i uvjek ce biti.sve ovisi dali u trenutku tvog dolaska ima mjesta kod samog ulaza..nist se ti nesikiraj..imaju svud table do sajma..nadam se da se budete zabavili.ja mozda uspijem ic sutra jer neznam kud bi od posla.a neda mi se ic na sat,dva jer to obicno zavrsi do samog zatvaranja..a i nemouce je sve malo detaljnije pogledati u sat,dva...:icon_hang:

MilanZetor

Iskusan lik
Tu od
7 Lis 2011
Poruka
6,311
Ček malo Gazda gizdavi jel imaš ti prednji utovarivač na velikom Deutzu i jučer si vukao gnojnicu?

ninci

Član
Tu od
31 Svi 2012
Poruka
206
zanima me, jel danas bolje ići ili sutra?
nekak mi se čini da je danas veća gužva?

zanimaju me buše, ako ih ima, i jel ima kakve peradi za prodaju? kao i dal ima janmarića? rabljenih naravno.

ŠANANA

Dobro znana faca
Tu od
23 Sij 2008
Poruka
12,734
Od stoke, nije bilo apsolutno ništa, samo konje sam vidio u štali.
Ima peradi i zečeva i kunića u jednoj hali.

bhorv

Dobro znana faca
Tu od
26 Ruj 2008
Poruka
2,661
Ajd da čujem od vas koji ste bili, kakve su cijene kukuruza???

ajkula

Dobro znana faca
Tu od
1 Lip 2011
Poruka
3,192
U ovaj proljetni su utrpali sajam konjičke opreme i izložba konja,recesija i šparanje,inače je SKOK i LOREKO bili u 5 mjesecu,na jesenskom je najveća izložba svih vrsta životinja,ovaj proljetni je više okrenut kupnji BOGATIH seljaka nove mehanizacije i opreme

MilanZetor

Iskusan lik
Tu od
7 Lis 2011
Poruka
6,311
Ajd da čujem od vas koji ste bili, kakve su cijene kukuruza???

Ja koliko sam vidio Pioneer je bio 392kn, a osječki su imali akciju 5+1. Bc 418B je bio 360kn. Dosta je ljudi kupilo kukuruz i vozili su tačkama u aute.

bhorv

Dobro znana faca
Tu od
26 Ruj 2008
Poruka
2,661
Izgleda da ih je sve velečasni preplašil, ja idem sutra i slikat ću.

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi

Na vrh