Sory kolega fali jedna nula... 52000 kuna sa pdv-om.
Da se nisi zeznio i za cijenu generatora na kardan?
Sory kolega fali jedna nula... 52000 kuna sa pdv-om.
moze kolega hvala lipo samo daj :drink:
Da se nisi zeznio i za cijenu generatora na kardan?
e hvala ti kolega za slike : malo mi se cini preuzak taj ursusic izgleda da je uzi od ovog standarnog 1624 mm i dost je skup
Hvala, Arno... Ako je ova manja prikolica s popustom od 30% onda to ni nije tako loša cijena...
ovi ursusi su zbilja RUŽNI
gle kakvu glomaznu haubu imaju a kotačići mali
Vidim da se skupila ekipa a slika nigdje? Meni se danas nije dalo ici opet na sajam jer sam u petak malo "zaruzio" a jucer se smrzo prihranjujuc psenicu tako da je dan bio za odmor.
el stvarno nije bilo maseja??nisam ni obraćao pažnju,uglavnom nisam ih primjetio..ali ako ih nije bilo onda znam zašto..jedan čovjek što je dobar sa zastupnikom za maseja kaže da mu je taj rekao da nede u gudovac jer ga traže "samo" 100 000 kuna za mjesto?!:icon_hang::icon_hang:skoro jedan manji traktorwhew):Decki koji mislite kupit agromehanikinu prskalicu nemojte se zaletavat vec dobro obidjite ili nazovite sve redom dobavljace tj trgovce, cijene znaju i znatno varirati.
Čini mi se da Masseya ove godine nema na sajmu...
el stvarno nije bilo maseja??nisam ni obraćao pažnju,uglavnom nisam ih primjetio..ali ako ih nije bilo onda znam zašto..jedan čovjek što je dobar sa zastupnikom za maseja kaže da mu je taj rekao da nede u gudovac jer ga traže "samo" 100 000 kuna za mjesto?!:icon_hang::icon_hang:skoro jedan manji traktorwhew):