vlč.puknuti
Iskusan lik
- Tu od
- 14 Svi 2008
- Poruka
- 23,636
To se daklem ne smije propustiti .
To se daklem ne smije propustiti .
eto sad kad zbrojite sve uloženo i dobiveno,pravo mjesto za trošenje (zarade),envy):envy):envy):http://www.bj-sajam.hr/index.php/sajmovi/21_jesenski_meunarodni_bjelovarski_sajam/
šta se dešava,dali tko dolazi ili su svi razočarani sa stanjem u poljoprivredi,nadam se da budem uspio financijski doći jedan dan,ako ne prije onda u svetu nedelju pod obavezno,pošto je unazad nekoliko sajmova bilo rata oko skupljanja,ovi ,oni, naši, vaši,snalaženje bude preko brojeva mob.eto nadam se za ekipu grofovije da mjesto bude isto kod malih zelenih,samo da ne pada kiša za vrijeme sajma,nadam se da je netko od forumaša u financijskoj mogućnosti da se bude mogao malo obnoviti za kakav priključak ili strojćek,uglavnom svima koji dolaze do sajma ,sretan dolazak i povratak kućamay):y):
a čuj puknuti ja te još nisam upoznao face to face,al nisi valjda ružan kao djed bukač,ako ništa drugo staviš maramu prek glave i nosiš transparent preko sajma,a pošto sam ja od onih da je ljepota prolazna stvar meni je tak svejedno,nekad su rekli stari ljudi ljepota prođe ali vrag ostane,dobro to se odnosilo na ženski rod:icon_madu::icon_madu:Mene ne jebu financije , mene jebe kaj me nemre nitko vidit
majku mu,ja sam sajmom svake godine odusevljen,ali najgore je to kaj,i u ovoj krizi,90% prodavaca uopce nije zainteresirano za prodaju. Svi te gledaju kao da nesto hoces za đaba,odgovaraju preko volje,nemaju pojma...prosle godine sam kupovao malcer,stekao sam dojam da nikome od njih nije bitno 2-3 hiljade eura keša. Ove godine mi treba plug i rotobrana,al ipak svim firmama posao cvjeta,pa se ne nadam toplijem doceku. Jedini profesionalci su decki iz grapaka,sekre,honde i tehnosa.
tad sam razmisljao i o kupnji traktora. dođem 3 puta do zetora,nigdje nikog. hodam 20min oko lamborghinija,tip sjedi u plasticnom stolcu,gleda me i ne reagira. onda ga upitam-jesu ovo vasi traktori,on kaze -da- i okrene se na drugu stranu. dodem do case-a, vidim prodavaca,kazem-oprostite,jel bi mogli... nisam ni zavrsio,stavi mi vizitku u ruku,okrene se i ode. dođem do sekre i kubote,na silu su me ugurali unutra,pali,motaj volan,mijenjaj brzine,ukljuci kardan,klimu,dizi hidraulik,da je bilo mjesta,dali bi mi i da vozim! ljubazni i strucni,nema kaj.steta kaj takvih ima samo par na cijelom sajmu,ostali samo znaju kukat o slaboj prodaji.ovaj iz tehnosa covjek cijeli dan bio na suncu,vec je i promukao,al kad smo dosli,rukama i nogama je objasnjavao sve kaj smo ga pitali,cak sam i puno naucio od njega.
@zetorproxima 90-planirao sam uzeti gramipov malcer,posto imam njihovu frezu i jako sam zadovoljan,cijene su svim markama bile otprilike iste,a gramip je imao novi model sa straznjim vratima na otvaranje,i izbacena je bila štanga ispred valjka na kojoj se masa inace štopa,i jos dosta dobrih modifikacija,ali je bio problem sto su oni imali samo jedan takav malcer,prototip,i to taj koji je bio na sajmu,a ja nisam htio izložbeni primjerak. dogovorili smo se da cemo pricekati dok linija ne krene u proizvodnju,ali na kraju to nisu izveli do zime,a tad sam kupio i veci traktor pa mi malcer od 160cm nije vise ni trebao,sad trazim veci.
o kiršu ja imam najgore moguce misljenje,na sajmu sam samo htio vidjeti kako traktori izgledaju,i sad kad smo usli u eu,nema sanse da kod njega ista kupim. nekaj razmisljam o prodaji svog 6340 i o kupnji novog majora 80,al taj bude sigurno kupljen preko granice.