brane30
Član
- Tu od
- 9 Velj 2011
- Poruka
- 533
Nemojte kukat bitno da vidimo sto vise i da se podruzimo koji se tamo nademo da je toplo onda bi vam bilo prevruce sad vam je prehladnohappy):
bolje nek je toplo :icon_lol:
Nemojte kukat bitno da vidimo sto vise i da se podruzimo koji se tamo nademo da je toplo onda bi vam bilo prevruce sad vam je prehladnohappy):
Ja bi najrade da je plus 35 al nije pa tak da najbitnije da se ekipa skupi i da se podruzimo a za ostalo lakomm):
i obavezno upisete u knjigu clap):
jel ima kakvog organiziranog okupljanja forumaša ili nema...vrijeme ,mjesto...sajam je sad već blizu,tako da molim konkretno...ako tko zna...
sajam počinje sutra,a ja još živim u neznanju :-/
Očito da su shvatili ONI koji su govorili LAKO JE ORGANIZIRATI , PA DOBILI STE SVE , MJESTO PIČE , GRICKALICE , da to i nije baš lako ,,,,, jer se niko od njih nije polakomio i pokušao Organizirati ,,,,,,, a sada kada je sve več gotovo ostaje samo SAMOORGANIZACIJA ,,,,,,,,
PITAM ZA MIŠLJENJE ,,,,,,,, a volio bi dobiti i poneki odgovor ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
MOJ predlog je
SVAKODNEVNO OKUPLJANJE ispred štanda PRIME U 12 SATI
te još jedan pomočni termin svakodnevni u 15 sati
oni FORUMAŠI koji se zateknu u navedeno vrijeme nakon zajedničkog razgledavanja PRIMINOG ŠTANDA u SAMOORGANIZACIJI , ruku pod ruku ( nadam se da če se okupiti SAMO oni FORUMAŠI koji nemaju SRAMA da ih neko vidi da su se družili sa ostalima ) uz jedno lijepo zajedničko glasanje ( kud krenuti )uputiti do sljedećeg štanda gdje su najbolje konobarice ili konobari ( pošto če do tog vremena več biti ispitani svi objekti sa dotičnim uslugama ) uz zajeničko piće upoznavanje i razgovor provesti lijepo i ugodno popodne .
AJMO narode FORUMAŠKI lupaj kritike ,, i mišljenja :icon_kidra:
Vidimo se u nedjelju u 12 sati.:drink: