mali plavi
Aktivni član
- Tu od
- 24 Srp 2012
- Poruka
- 1,541
ja dolazim u nedjelju oko 10 sati...jer nema vlaka poslije jedino kaj dojde oko pol 2...tak da vidimo se ...
Jesam li ovaj drugi ja sa pivom:icon_weed:
ja dolazim u nedjelju oko 10 sati...jer nema vlaka poslije jedino kaj dojde oko pol 2...tak da vidimo se ...
ajde napišem sve vlakove...znači...krečem u 4:35 iz kotoribe i u 5:20 sam u varaždinu gdje čekam do 6:52 i u 7:40 sam u koprivnici pa tamo čekam do 7:46 i dolazim u križevce u 8:18 gdje čekam do 8:26 i u bjelovaru sam u 9:10 i dok se došpanciram do guduvca bude i prešlo pol 10... kad velika večina Vas (forumaša) bude spavala ja se bum več vozil u vlaku
@ŠANANA ova moja prostoprosirena rečenica sigurno nije tebe išla,ako uspijem doć volio bi te upoznat
neznam koga bi pital od forumaša ...ali pa valjda bi se morali držati voznog reda jer ipak ima vlakova i za dalje...think)::icon_scratch::icon_scratch:
Evo Mali plavi,našao si prijevoz,nije da je baš usput pošto mi uvijek idemo uz kanal,ali ćemo okrenuti starom cestom,pa ćemo te pokupiti negdje-ne znam ni sama,jet ti tamo negdje u Donjem Vidovcu na početku kod one gostione zgodno,najbolje mi se javi na PP,dati ću ti broj moba pa ćeš se dogovoriti sa mojim suprugom.
Ma ići ćeš ti na sajam,nema brige-no sikiriki, mali plavi. :icon_thumright:
Svaka čast kolegice clap): več sam se nasikiro kad sam pročito vozni red od kolege a još da ne dođe a tak ima volju :icon_thumright: Sobzirom da su rekli loše vrijeme (hladno) vidimo se na kuhanom vinu ili čaju.
Čuj Johabice kad već kupiš daj i mene uz put povezi ja ti bum uz cestu čekal u Velikoj Gorici:biggrin:
Čuj Gec sem se mislil ogrebati kod Johabice za flance ona bude imala prije mene...
Ma nisam ni mislio uopće da je vezana uz mene. Ja sam se samo izjasnio
Također, mi krečemo za jedno sat vremena. Sastanak je dogovoren u 12 kod prime, to je što se tiće danas. Pa ko dođe nek se nacrta tamo.
Definitivno znam da se vidim s Bobom i Mariom.:icon_super: