Nosit čemo zastave duginih boja:icon_rofl::icon_rofl::icon_rofl:
ja imam prsluk od foruma pa ce me svi moc prepoznat he he
Kad je najbolje ići koji dan sajma koliko bude ulaz?
a kak se vi raspoznajete na sajmu:icon_scratch::icon_scratch: ako nikog nepoznate od prije... MOŽDA dojdem i ja al neznam kak bi vas raspoznal hehe
Evo,mene ćeš lako prepoznati,to ti bude izgledalo ovako-ide jedna mala plava-metar šezdeset i jedan i pol,osamdesetak kila,pedeset i nešto sitno(g.),to sam ja!!! Isto hehe. giggle):
Stani na vagu i obesi metar na leđa, godine nisu važne angel):angel):angel):angel):Evo,mene ćeš lako prepoznati,to ti bude izgledalo ovako-ide jedna mala plava-metar šezdeset i jedan i pol,osamdesetak kila,pedeset i nešto sitno(g.),to sam ja!!! Isto hehe. giggle):
Evo,mene ćeš lako prepoznati,to ti bude izgledalo ovako-ide jedna mala plava-metar šezdeset i jedan i pol,osamdesetak kila,pedeset i nešto sitno(g.),to sam ja!!! Isto hehe. giggle):
E mali plavi,onda se ionako ne budemo sreli,mi ćemo ići u nedjelju.Ma,ionako smo se vidjeli u mome dvorištu,jel,ali da si bio onaj stariji,sigurno bih te se sjećala,mlade nešto slabo pamtim.Njega se baš sjećam.Trebali ste uzeti kombi i srediti mašinu,kupio ga jedan rom tu blizu nas,već smo se par puta sreli,zadovoljan čovjek.