krunich2103
Član
- Tu od
- 10 Velj 2015
- Poruka
- 259
Samo da napomenem pošto nitko nije navel. Uz obavezan dodatak okvašivaća(uz Tarot ide gratis al si trgovci ponekad hoće zaslužit neku kunu) :icon_rofl:
90% da je ščavalj,uzmi za prvu pomoć nešto za širokolisno u žitu,najjeftinija varijanta je Deherban,samo pazi na dozu,kod mene rješava ščavalj i u zobi i ječmu proljetnomJa ne bih znao, ali evo gledao sam slike od tog repuha po internetu i ne vidim bas neke slicnosti sa ovime, jer koliko sam vidio u repuha su dosta krupniji tj. siri listovi, dok me ovi podsjecaju kao u blitve. Ali eto sacekat cemo još koji strucniji odgovor, da potvrdi da li je repuh ili nesto drugo
Znači samo usuti vodu i dodati te granule i okvasivac? koliko bi vode trebalo po 1h? ja inace idem 300l na 1h... A koliko kosta taj tarot ili trawel za 1h?
Da sam na tvom mjestu smanjio bi na maks. 2 l jer kukuruz je još u fazi stresa od hladnih noći i suše, neki hibridi to pokazuju ljubičastom bojom, jer nemogu usvajati fosfor u tim stresnim uvjetima.za tih 1,5 ha bi bila puna doza sve skupa 3,75 l a mi smo zmiksali 3,5 l , tak da bude to extra kurenje korova