vlč.puknuti
Iskusan lik
- Tu od
- 14 Svi 2008
- Poruka
- 23,636
razvodnik ima 3 polaožaja ..ne treba se previše zamarati s međupoložajima
Nisam valjda opet bil pijanmislis na protok, pa rekao si za 40l u min da je 9mm dovoljno
Tako mi reko gospodin kod kojeg je i kupljen utovarivač.55 litara je protok na max. broju okretaja..pa zaključi sam
od kuda ti podatak da je raz. 40 litara?
Sad se predomslio, njemu bi bolje odgovaralo 2 obična ventila spojena paralelno na kipu, može otvoriti jedan, drugi, ili oba dva istovremeno....
naravno da bi moglo i to,,,ali me zanima imaju li ventili kao sa ruckicama da se vracaju u prvobitni polozaj,,,,pozzzz
druze u pitanju je prednji utovarivac za imt 539,,,znaci jedan izlaz imam,,,ali mi je potrebno da se dijeli na dvije strane,,,jedna strana bi isla na dva cilindra ista,,,a drugi izlaz bi bio za treci cilindar koji bi kasiku zavracao..da se ne isipa materijal..potrban mi je razvodnik koji ce to da dijeli naizmjenicno ,jedan pa drugi ,,po mogucnosti zajedno oba izlaza,,ali da moze i zatvoriti oba..bezveze mi je ono kod imt utovarivaca mehanicko,,,ja cu na kraju da postavim cilidar sa oprugom,,,kada bude uvucen bit ce nategnuta opruga koja ce istresti sve iz kasike,,,a ova dva cilindra koja dizu komplet konstrukciju ce da se spustaju prirodnim padom ,,odn .tezinom,, zelim da sve napravim i smislim po svom,,,vec sam uradio sebi grn za snijeg i funkcionira idealno,,,lep pozzz