B
Bobo
Guest
Preklopni je odmah iza sjedala. napravio sam nosac jos dok nisam imao razvodnik i ni ne okrecem se samo ruku pruzim nazad i sve je tu, na dohvat ruke.
Ajdin nerazumem kako zamisljas hidrauliku bez povrata ili viska,dece ulje da ode i kuda ako ga nevratis kroz razvodnik i onda kroz crevo,ti izgleda izmisljas neku tvoju hidrauliku iako se covek ubi objasnjavati sta sve moze i ti idalje u nedoumici.
Dok zatvoriš ventile , hidraulika i dalje tlači pa će se prelijevati kroz sigurnosni ventil....Dakle taj sigurnosni ventil će se otvoriti non stop dok se nešto ne desi. Neznam kako češ moći upravljati volanom, kockicom, i sa ta 2 ventila istovremeno.znaci kad pustim jedan vod,,,ovaj drugi trena da se zatvori,,recimo kad zagrabim nesto,,,taj ventil treba da se odma zatvori,,,onda tek idem na otvaranje ova dva zajedno cilindra i podizem cijelu kasiku u zrak,,,sad kad sam podigao,,,treba taj ventil da se zatvori,,da kasika nebi padala ,,,jer sad ide otvaranje korpe...
Ne da je jeftinije, nego se to točno tak i spajaOvdje se vidi gdje je spojen povrat ulja. Ako se malo bolje zagledate skuzit cete "oko" od hidraulicnog crijeva i dio supljeg vijka kojim je to crijevo usarafito u poklopac hidraulika. Ne bunite ovu rupu s onom koja daje pritisak ulja, jer ovdje postoji jedan cep koji se vadi kad se sastavlja ili podesavaju poluge u poklopcu hidraulika a ja sam ga iskoristio za povrat ulja jer je bilo i jeftinije i kulturnije nego da povrat pravim na veliki vijak za tocenje ulja u mjenjac.
Ne da je jeftinije, nego se to točno tak i spaja
Mislim da si bas ti to i predlozio nekom drugom clanu da tako odradi.
Kad sam mjenjao poklopac hidraulika na 549 vidio sam da taj cep zbilja ne igra neku bitnu ulogu i kasnije pri ugradnji razvodnika sam iskoristio taj cep za povrat ulja u mjenjac. je li ispravno ili nije, radi sasvim fino...
ulje ce da se vraca drug istim pitem kuda je i doslo,,,kao na prikolici kada spustas sanduk ulje se vraca kuda je i doslo,,,zar ne,,,na mom izumu nece biti klipovi sa dva smjera nego jedan smjer,,,zar je to komplikovano,,,pozzzzzzzz
ajdin
au brate pa ko je reko da se nece vracati istim smerom,tebi izgleda nemoze niko sa foruma pomoci il ti nikog ne razumes ni pored ovolikih slika, a koliki ti to sneg guras to jes cistis uzbrdo koliko cm,kad nit se zanosi prednji kraj nit slajfa ferdzo,mozda 30 cm:scratch
To je više zatvarač, i dosta bi bilo zamršeno, ako vraća ulje s ručicom za poluge,imam takva dva na samoutovarki i kad dižem heder jedan je otvoren a drugi od arnjeva mora biti zatvoren jer sve ide preko jednog crijeva. Najbolje je rješenje s hidro razvodnikom ali eto neka proba i s tim
E, ti ako to spojis kako si i zamislio, nece ti sistem raditi posto razvodnik za ispravan rad treba PROTOK ulja a ne samo jedan dovod pod pritiskom. dakle POVRAT ulja MORAS IMATI inace ode poklopac hidraulika po pola...
Ono sto sam ja napravio ti je jedino rjesenje ako zelis s utovarivacem raditi kao sto radis na skipu ili slicnom stroju. Ovo sto ti pises ce raditi samo ako stalno onu rucku od fine hidraulike dizes i spustas.
Ovo sto trazis da preusmjerava ulje ili na podizanje utovarivaca ili na otvaranje korpe se zove "PREKLOPNI VENTIL" to mozes vidjeti na beracim kukuruza koji imaju dvije funkcije, u polozaj u"A" preklopnog ventila ulje ide u dizanje bunkera a u polozaju "B" ulje ide u podizanje i spustanje kljunova. kad jedna operacija radi, druga je "zakocena" ali to traje na beracima dvije-tri godine i krece propustati ak ose radi s IMT traktorima koji nemaju pravi hidraulicni razvodnik.
Kad sve djelove nabavis i pospajas, javi nam kako stroj radi. Pozeljno je ako mozes da sve i poslikas.