Pozdrav, danas sam gledao i tresu ruke hidraulika kada je i prazan... Provjerio sam gumice na veMože, jedva čekam pa da probamo rješiti problem.
Ok, imam drugi klizni kamen pa ću ga montirati danas. Možete li mi reći kako mogu vidjeti koji ventilić ne radi eventualno? Što me čudi s obzirom da sam kupio cijeli novi set za reparaciju pumpe. I da li može bit problem u nepovratnom ventil pošto je jedino on ostao nepromijenjen jer su mi 2 puta slali i poslali sa krivim navojem..?Znači ipak tresu ruke, tak sam si i mislil.
Moraš ponovno pumpu van. Ili imaš lom na njoj (zbog onog pripasivanja kliznog kamena) ili ti ne radi jedan od ventiliča.
Naravno da možeš to sam ugraditi, Napiši u Google "preklopni ventil IMT" i izbacit će ti puno toga. Sad vidiš gdje je ta pločica, s predne desne strane hidraulika, ona se skine. Drže je 2 vijka M12. Umjesto nje dođe taj ventil. Na njega montiraš cijev za kipanje. I ručno preusmjeravaš kamo želiš da ide ulje, dal da diže poluge ili kipu prikolice,. Preporučljivo je promjeniti gumice na cijevi po kojoj ide ulje gore, Isčupaš je nakon skidanja tog malog poklopca. Lako je sve to, vidjet ćeš. primjer:
IMT 480 hidraulični ventil - razvodnik