• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Hidraulika IMT

Viduka OPG

Iskusan lik
Tu od
23 Velj 2019
Poruka
3,491
Problem na hidraaulici, čim se traktor upali odmah digne i neće spušta, dok se traktor ne ugasi. Što bi moglo biti.?

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,789
Probaj jačim čekičem udariti otraga po balansnoj opruzi, tam gde sw kopča treča točka. Možda je samo zaštekala.
Ako nist ne riješiš skini poklopac na kučištu mjenjača s desne strane i vidi da se nije polužje prekrižilo.
Ili je zaštekal ventil na razvodniku.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,789
A dobro, razvodni ventil. Bitno da ti mene razmeš na kaj ja mislim ;)
Ako ne razmeš morem ti dojti s prstom pokazati i pomoči kvar otkloniti.

Marko355

Iskusan lik
Premium
Tu od
16 Lip 2008
Poruka
5,571
A Muha, kakav si lopov... 😈

Kad treba na more, tad se može prstom pokazati gdje je, a kad treba na drugu stranu lijepe naše, a znaaaaaš..... 👊👊👊

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,789
Ja sam več na moru samo malko sjevernije ali imam plan kroz koji dan na srednji Jadran. Ako treba dojti nije problem, ionak mi je več dojebala ta mlaka.

A kaj se tebe Markane tiče i tvog Ursusa ja bi došel i tam samo da si me zval u vreme čvaraka ili kad se malo kobase prevetraju..... ali kolko god sam mogel sam ti pomogel putem telefona ili pp-a ;)

Marko355

Iskusan lik
Premium
Tu od
16 Lip 2008
Poruka
5,571
Muha, o Ursusima pricamo, na njima uvijek ima posla, tako da...

Viduka OPG

Iskusan lik
Tu od
23 Velj 2019
Poruka
3,491
Ma samo se javi kad budeš tu na sredini jadrana, uvijek se nađe vremena na sat dva za ladno pivo, druženje, razgovor, ne nužno i obavezno uvijek o ovim krampovima, čisto druženje upoznavanje, jer nikad ne znaš gdje će ti što zatrbat i čisto da se imaš kom javiti, znači MUHA čekam da se javiš da popijemo tu kriglu pive ili cedevite :ppozdrav:.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,789
Petak ili subota stižem u okolicu Zadra. Ako treba ja bi spojil ugodno i korisno druženje pa da pomognem oko tog hidraulika. To je najmanji problem.

Viduka OPG

Iskusan lik
Tu od
23 Velj 2019
Poruka
3,491
Subota je velika gospa, tad ne, petak je puno bolji i za druženje i posao, a di stižeš ako ni tajna.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,789
Znam da je Gospa. Ja bum dole barem tjedan dana stacioniran u Petrčanima ali ako trebaš pomoč ja dojdem kam treba. To je najmanji problem.

fergomil

Aktivni član
Tu od
2 Ožu 2019
Poruka
257
Ja sam več na moru samo malko sjevernije ali imam plan kroz koji dan na srednji Jadran. Ako treba dojti nije problem, ionak mi je več dojebala ta mlaka.

Možda u Istri? :)

Nino2507

Član
Tu od
11 Lip 2020
Poruka
32
Pozdrav svima! Ovako,imo problem s hidraulikom na 542,poskakivala kad je zakopcan prikljucak,poskakuje cak i kad stanem na poluge,kad je prazna se ne vidi poskakivanje... Ugl . U meduvremenu ispustio sve ulje van,stavio novi filter jer je stari bio zabijen,stavio nove gumice na cijev,postelao poluge,stavio novo ulje ,sve radi savrseno al poluge i dalje poskakuju isto ko i prije... Ima ko kakvu ideju?!

Tu od
26 Svi 2013
Poruka
87
vjerojatno pušta neki od ventila na pumpi hidraulike
ako si skida pokolopac, tribalo je naliti ulja da pokrije pumpu pa upaliti trakor da vidiš iznad onih "čepova" na pumpi pojavljuju li se "mjehurići"

Nino2507

Član
Tu od
11 Lip 2020
Poruka
32
Prekrasno... Dobro ,nisam jos sve skupa sastavio,samo poklopac vratio natrag... Znaci mogu ga palit kad nema poklopca?
I ispustit ulje van tolko da pokrije pumpu...
Ako je to sta mogu napravit?

Pjero

Dobro znana faca
Tu od
22 Stu 2010
Poruka
2,355
Zamijeniti ventile, ili mali servis pumpe, ili zamijeniti cijelu pumpu.

Najnoviji postovi

Na vrh