powershift
Dobro znana faca
- Tu od
- 13 Stu 2007
- Poruka
- 2,912
Imam problem sa zadnjim hidraulikom na fendtu 104s. Prvo je malo curilo ulje na razvodnik, tamo gdje se regilise rad hidraulika, poluga. Skinuo sam to i odnio da se promjene gumice, kad sam ponovo vratio ne radi kako treba, poluge u radu se spustaju, pa se ponovo dignu do određenog polozaja, pa se opet spustaju do određenog polozaja i ope gore, tako cijelo virjme, padaju i dizu se. A prije tog hidraulik radio samo tako, stajao danima pod opterecenjem a da senije spustao. Sad sam potigaom pluge pod teretom od 100 kg i ugasio trakotr, poluge vrlo sporo, skor neprimjetno padaju, a prije promjene gumica je tako moga stajati danima i pod vecim teretom. Sta bi moglo biti u pitanju, da nisu nesto krivo slozili, ili su rastelovali, posto sam vidio da ima nekih opruga unutra pod vijcima. Sumnijivo mi je kako su slozili mehanizam poluga za dizanje u razvodniku, prvo je radilo na grubo ili sputa ili dize, nije moglio zadrzavati, pa sam nesto preslagivao u polozaju tih sklopova, sad zadrzava ali pada i dize se neprestano, nikako da stoje u mjestu.Sta da radim, ovi sto su mijenjali gumise su cini mi se da su amateri i da se ne kuze u ovakve sklopove.