kod nas 50% traktora nema kočnice ili akumuklator kak spada, tak da ima puno traktora na bregovima , sam spustiš i pali :shock: :shock: :shock: :shock:
ima jedan frajer kod nas ima 5 traktora i jedan akumulator , spoji dva taktora na sajlu, sjedne u prvi upali ga i krene, on ide, siđe s njega i skoči u drugi-pali njega jer ga prvi vuče, kad ga upali stisne kočnicu da prvi krepa, i tak svaki dan :shock: :shock:
frajer nije sam svoj u glavi, ja da to probam nebi tu pisao sad više :shock:
što se tiče da nama ne treba kočnice na traktoru ima tu nešto, prije dvije godine na antunovo, rana zora, rosa se sjaji, idem ja pokupit travu iz vočnjaka, breg da se smrzneš, kupim ja i treba malo poterat, ja poteram kad neče kočit , propadnu kočnice, traktor ide sve brže, ja izbacim iz brzine jer če u iber turažu, ide ko raketa, neče usporit ni na livadi, ispred mene rijeka , šta sad :?: :scratch
ništ , ja skreno da se ne slupam sve, traktor na bok, slupano jedno staklo i retrovizor smrskan, ruda pukla i to sva šteta , glava krvava.
čuva nas neko na bilogori šta mi sve izvodimo, frajer pušta sa zekanom 7x11 dvije prikolice 10 tonke niz jako opasan i dug breg, naravno šta je bilo, dar mar :shock: , to je nama za dobro jutro
zato želim imat na novom kakve takve kočnice ,. da vam i dalje pišem