Da se i ja malo uključim...
Ovdje je spomenuto dosta predrasuda i krivih stvari (ili su barem meni tak izgledale):
1) Zračne kočnice su bolje i sigurnije od hidrauličnih - netočno. Točno: zračne imaju neke prednosti ALI i neke nedostatke u odnosu na hidraulične.
- zračna instalacija je znatno kompliciranija i time osjetljivija od hidraulične. Na prikolici postoji spremnik, kočni ventil, ventil za izbor načina rada i cilindar.
Na svakom od tih mjesta može se zamrznuti voda i sustav neće ispravno djelovati.
Hidraulična kočnica se (najčešće) sastoji samo od cilindra s crijevom i spojnicom (vidio na Brandtner prikolici). Ovaj se sustav može u nuždi koristiti i preko kipera, za traktore
koji nemaju ventil za hidrulično kočenje. Kaj se tiče sigurnosti, postoje i varijante sa sigurnosnim ventilom.
2) Zračni sustav i na prikolici i na traktoru je nekoliko puta skuplji od hidrauličnog.
3) Hidraulični sustav za kočenje prikolice koristi isto ulje koje koristi i hidraulički (podizni) sustav na traktoru. I najčešće istu pumpu. Na nizbrdici se nemože ostati bez kočnica kao što je moguće kod zračnih,
naročito jednovodnih kočnica.
4) Ako traktor ima hidraulične kočnice s bubnjevima ili suhim diskovima (Zetor), ili općenito mehanički upravljane kočnice s hidrauličnom komandom, tekućina za kočnice može ali i nemora biti UKA.
5) Traktori koji imaju hidraulički direktno upravljane mokre kočnice, ne koriste UKA tekućinu, već ulje. Na mojem SAME-u to je ATF Dextron ulje za automatske mjenjače.
Na Rokijevom NH-u vjerojatno isto ili vrlo slično. U slučaju curenja ATF-a u ulje mjenjača neće biti štete za ulje mjenjača.
Ovo ulje je potpuno odvojeno od ulja za kočenje prikolice.
Kako sad napokon imam kiper prikolicu s kočnicama (zračnim), a na ni jednom traktoru nemam ni pneumatski sustav ni ventile za hidraulično kočenje, ovaj zračni sustav budem poslal u penziju
i ugradil hidraulično kočenje, pa da si mogu za prvu ruku pomoći i s kiper izvodom kao kočnicom, jer bolje je imati ikakavo nego nikakvo kočenje. Mislim da se s ovim slažete svi.
I još nekaj - ono kaj je Roki napravil - na Štore-u u getribu budem nalijal isto ulje kao što je u SAME-u, a za one koji posude prikolicu, kiper ulaz bude imal lokot, tak da nemogu kipati, jer ne želim da mi se miješaju ulja. Mislim da je VTZ spomenul kak je pocrnilo nakon posudbe.
Za Ratarka: mislim da griješiš sa zamjenama kiper prikolica. Neznam ima li MF odvojeno ulje hidraulike i mjenjača, no ja nebi dozvolio da u vario ulazi svakakvo ulje, jer getribu na RX-u nebuš oštetil boljim uljem, no vario bi mogel oštetiti lošijim.
Ah da, zaboravih: vagoni imaju kipanje zrakom također!