• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Husqvarna motorka

Ghost

Iskusan lik
Tu od
10 Ruj 2021
Poruka
1,928
@ZJ dvotaktno u zadnje vrijeme Husqvarna xp, prije sam koristio LS+ ali su mi preporučili xp za 592, a za lance ovo
5-litara.jpg

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
29,898
Vidi li se i/ili osjeti razlika LS+/XP ulja?
Kolika je cijena kante ovog ulja za lance?
Mi malo koristimo pile, a kupujemo INA Lancol

Tommy

Iskusan lik
Tu od
24 Sij 2021
Poruka
3,614
Ja sam sa svojima dobil ovo neko tamnoplavo ulje. Pretpostavljam da je to za mješavinu.
3D1F549D-951F-4B26-8157-391F04D90F0C.jpeg

Ghost

Iskusan lik
Tu od
10 Ruj 2021
Poruka
1,928
Pa i ne primjetim neku razliku, jedino čini mi se da sa LS+ malo više zadimi dok je hladna pila inače u samom radu baš i ne.
100 kuna je kanta 5 litara a kvalitete je slično kao ina lancol, prije sam uzimao Pantherol ketenol 100, bilo je 75 kuna 5 litara, sad vidim da su ga digli na 95 kuna, ali odustao sam od njega jer su promjenili ulje, po specifikacijama je kao, bolje međutim ja nisam bio zadovoljan sa njime pa sam prešao na husq

@Tommy to si sa pilama dobio? bez ikakve naljepnice? :unsure:

• Like
Reactions: ZJ

Ghost

Iskusan lik
Tu od
10 Ruj 2021
Poruka
1,928
vjerojatno da jest za mješavinu jer i LS+ i XP su plava ulja, iako xp malo više vuče na jaaako tamno zelenu i bude tamnije gorivo od njega nego od LS+

Tommy

Iskusan lik
Tu od
24 Sij 2021
Poruka
3,614
Ovo je više tamnozelena nego tamnoplava pa je vjerojatno xp. Kad su i pile xp… 😎

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
29,898
@Tommy, pošto prodaš onu 56...57... XP?
Da zamijenim starijeg Jonsereda (klase XP, jer se vrti 14.000 ;) )

Tommy

Iskusan lik
Tu od
24 Sij 2021
Poruka
3,614
Da, to ti je prednost. Ja imam samo ove xp i Stihl pa sam u nemilosti… 😁

marko93

Legenda
Tu od
31 Sij 2008
Poruka
5,898
Nakon potrošenih 10 rezervoara....:
Pila je dobra za radit,nema vibracija,ima snage,i sa time sam zadovoljan,e sad dešava se ono kaj je @Ghost napisal,paljenje joj nije idelano koliko ssam ja skužio..Primjer ugasim ju,popijemo gemišt-dva na brzinu i pali na 2-3 poteza,rijetko kad skoro nikad ne pali na 1 potez,probal sam svakak,i sa čokom,i međugas i večinom pali tak,ako je ugasim i palim na brzinu to na prvu ali ako malo odstoji neče...Uglavnom to joj je jedina "mana"i možda težina ima 8kg ali naviknes..Ocjena 4/5..

Ghost

Iskusan lik
Tu od
10 Ruj 2021
Poruka
1,928
meni je jedino 576xp palila od prve, ove sve ostale ne ali to meni osobno ne predstavlja nikakav problem, sad 592 isto pali većinom od prve, čak i "mrtva" hladna rijetko kad da ne upali iz prve

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
30,932
To kaj par put cukneš špagu ti dojde kao zagrijavanje prije posla i misljenja sam da to nema veze ;)

Najnoviji postovi

Na vrh