Jesi ti siguran da su ti vino od Francuskog grožđa probal, ono fino?Nema vama pomoći, samo vi čitajte čim više i živite u zabludi😉
Kad budete manje guglali i čitali po netu onda budete znali kaj vam iskusni šumari pričaju.
Koliko mi se cini da 592 ima autotune tako da tu nema klasicnog podesavanjaVideo od Tommy, Husgvarna nije dobro podešena, tri puta pali i kad ju je upalio nemože da primi gas, te se jednom i gasi što nebi trebalo biti. Stil radi besprekorno. Verovatno bi to izgledalo drugačije da je i huska dobro podešena.
Delal bum sa svojim novcima i kaj sam zaradil sa svojim radom ko i sve ostalo.Još malo i buš na Husqvarni generalku moral delati, strunula bu od stajanja
Nema veze. Podešavanje se može svejedno napraviti,doduše ne na uho i šarafcigeromKoliko mi se cini da 592 ima autotune tako da tu nema klasicnog podesavanja
Kakav je karburator neznam ali ono što moje oči vide i uši čuju nije dobro, neradi dobro.Koliko mi se cini da 592 ima autotune tako da tu nema klasicnog podesavanja
Baš na tu temu ima jedna smiješna priča, ujutro poslije vjetrovite noći, vjetar je srušio stablo na žice od struje i stablo je palo u dvorište jedne bake, dolaze ljudi iz hep-a micati drvo i pale novu pilu (pretpostavljam husqvarnu) i neće upaliti, te nakon toga jedan dovikuje drugome GDJE JE STARA PILA, a baka se oglasi "če sam pila za svoje sam pila"Delal bum sa svojim novcima i kaj sam zaradil sa svojim radom ko i sve ostalo.
Niko me nebu potical na to.
Ja se uvijek vodim ovom izjavom sa slike, inače preferiram husqy, bolje su mi, draže su mi, bolje mi leže u rukama, udobnije su u rukama, pogotovo uzevši u obzir moje šake sa stihlom sam uvijek imao problem koji sa husqy ne postoji, imao sam u rukama ms500i, nisam radio sa njom pa ne mogu i ne želim suditi ali za ono vremena koliko sam ju držao vidio sam da ima istu (za mene) manu kao i ms170 i što se mene osobno tiče totalno ispada iz igre...Poanta videa je da su podjednaki borci kad se upregnu.
Poštujem tvoj odabir, a naročito zbog ovih riječi.preferiram husqy, bolje su mi, draže su mi, bolje mi leže u rukama, udobnije su u rukama,